Най-добрите мишки за игри, за да получите дома си през 2021 г

Съдържание:

Най-добрите мишки за игри, за да получите дома си през 2021 г
Най-добрите мишки за игри, за да получите дома си през 2021 г
Anonim

SteelSeries Aerox 3 Wireless

През последните няколко години се наблюдава ясна тенденция, когато става въпрос за мишки за игри. Това, което преди беше предпочитание за тежка мишка, защото това би осигурило стабилно прицелване, сега се е променило напълно. Колкото по-лек, толкова по-добре. С лека мишка устройството става все по-малко препятствие и вие имате пълен контрол върху това, към което искате да се прицелите.

SteelSeries също последва тази тенденция с Aerox 3 Wireless. Тази безжична мишка изглежда поразително с всички дупки в корпуса, но благодарение на специалното покритие не е нужно да се притеснявате, че прахът или влагата могат да унищожат печатната платка. Отворите също осигуряват хубав и лек корпус, което означава, че SteelSeries Aerox 3 Wireless се предлага с общо тегло от само 66 грама.

Батерията също издържа дълго време, с продължителност до 200 часа. А с USB-C кабела можете също да зареждате мишката със светкавична скорост. Добавете към това познатата симетрична форма и хрупкаво щракане на всичките шест бутона и имате много силна мишка, която със сигурност може да се конкурира на върха през 2021 г. За съжаление, краката са доста тънки, но SteelSeries ще дойде с нова версия по-късно тази година, където PTFE крачетата са модернизирани.

Image
Image

Vaxee Zygen NP-01

Дълго време професионалните геймъри се кълняха в мишките на Zowie. Тази марка успя постоянно да доставя мишки за игри с любима и удобна форма. След поглъщането на BenQ дълго време беше тихо около новите мишки и много важни дизайнери решиха да напуснат и да създадат нова компания: Vaxee.

С Vaxee Zygen NP-01, стартъпът доста бързо пусна нова мишка за игри в сътрудничество с японския е-атлет Junya 'noppo' Taniguchi. NP-01 е забележителна мишка, защото там, където устройствата са нормални или ергономични (ясно оформени за дясната ръка) или симетрични (еднакви от двете страни), дебютът на Vaxee е смесица.

Точно като мишките на Zowie, формата веднага става голям хит, но други аспекти на мишката за игри също са добри. Например, мишката е сравнително лека с тегло 75 грама, има гладки PTFE крачета отдолу и към нея е прикрепен гъвкав паракордов кабел. Като цяло, много силен дебют от Vaxee, който веднага постави компанията на картата.

Image
Image

Logitech G Pro X Wireless Superlight

Не само, че SteelSeries Aerox 3 Wireless е призната безжична мишка, Logitech също има някои силни безжични опции. Всъщност швейцарският производител е шампионът в появата на безжични аксесоари за игри. По-специално, с Logitech G Pro Wireless, компанията пусна много популярна опция и тази мишка вече получи наследник.

Както вече разкрива името на Logitech G Pro X Wireless Superlight, устройството е коригирано по отношение на теглото. Logitech успя да намали доста грама от G Pro Wireless и да намали теглото от 80 на само 63 грама. И то без дупки в корпуса!

За това производителят трябваше да се сбогува с RGB осветлението, но това има значение за батерията. Вече издържа 70 часа и пести енергия по интелигентен начин, ако не го използвате известно време. В допълнение, с новата версия вече не е възможно да поставите страничните бутони от дясната страна на мишката.

Но иначе Logitech G Pro X Wireless Superlight предлага леко и гладко игрово изживяване, което, благодарение на „безопасната“форма, е подходящо за почти всеки геймър. Просто трябва да копаете дълбоко за него.

Image
Image

Endgame Gear XM1r

Освен Vaxee, много други нови производители се появиха през последните години. В Китай, например, цял легион производители на мишки са изникнали като гъби, но няколко са добавени и в Европа. Един много успешен е Endgame Gear.

Немският производител направи своя дебют преди около две години с EGG XM1 и тази мишка беше толкова успешна, че оттогава се появяват само нови варианти. Можете да го наречете метод Skyrim. Но докато новият XM1r все още е абсолютно същият по форма, актуализираната версия има много промени под капака.

Вече можете да започнете с нов сензор, почти всички бутони са с различен превключвател, краката имат поддръжка за малки и големи версии, кабелът е надстроен и мишката вече се предлага в матово и лъскав корпус. XM1 вече беше отлична мишка, а с XM1r стана още по-добра.

Image
Image

Razer Viper Ultimate

Когато става въпрос за мишки за игри, Razer е много добре известно име. Имаше само време, когато базираната в Сингапур компания имаше лоша репутация, особено що се отнася до качеството на изработката. За щастие Razer слуша феновете през последните няколко години и им дава точно това, което искат да видят.

Перфектният пример за това е линията Viper, с Razer Viper Ultimate като флагман. Подобно на Aerox 3 Wireless и G Pro X Superlight, това е безжична мишка, но има различен подход, когато става въпрос за превключватели. Razer избра оптични превключватели.

Това означава, че с натискане на бутон лазерът се блокира и след това се регистрира „щракването“. Така по-добре, по-бърза реакция и никакъв шанс за прословутите двойни щраквания, но от друга страна малко по-малко приятно усещане от щракванията.

Razer Viper Ultimate също има симетрична форма, която е малко по-ниска от конкуренцията и има странични бутони от двете страни. Това прави мишката идеална за левичари. И ако искате да заредите мишката, можете да я поставите на супер удобната докинг станция, вместо да пъхате кабел в нея. Футуристична мишка по отношение на функциите, но този модел е и доста скъп.

Популярна тема