Най-добрите игри за Switch от gamescom 2021

Съдържание:

Най-добрите игри за Switch от gamescom 2021
Най-добрите игри за Switch от gamescom 2021
Anonim

5. Just Dance 2022

Започваме тези топ 5 на най-добрите Switch игри от gamescom 2021 с танц. Една от най-роковите игри, присъствали на gamescom, е Just Dance 2022. С цял куп нови песни, включително Last Friday Night T. G. I. F. от Katy Perry, Run the World (Girls) от Beyoncé и Funk от Meghan Trainor, можете отново да извадите най-добрите си танцови движения. Време е да танцувате като луди, когато тази игра излезе. Играта вече има дата на пускане: играта ще бъде пусната на 4 ноември 2021 г.

4. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

Костенурките нинджа се показаха отново по време на Gamescom 2021. Shredders Revenge е планиран като духовен наследник на Turtles in Time от 1991 г. Разработчикът Dotemu, заедно с Tribute games, представя напълно нов beat 'em up, в който можете да играете с Леонардо, Рафаел, Донатело, Микеланджело и Ейприл О'Нийл. ударът е разрешен.

Вечният враг, разбира се, отново е Шредър с неговите пехотинци и други поддръжници като Бибоп и Рок Стеди. С кои други врагове ще се изправим все още не се знае, но предполагаме, че ще видим например Кранг и Декстър Стокман. Най-голямата мистерия все още остава датата на излизане на играта, тъй като тя все още не е разкрита. Знаем, че играта трябва да бъде пусната през 2022 г. и че скоро ще можете да започнете работа с Switch с четирима души в кооперация на дивана.

3. Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Марио, Рабид Пийч и останалите се завръщат за едно изцяло ново приключение. Докато преди тактиката и лудият хумор бяха комбинирани в майсторска комбинация от лудост, сега Ubisoft предлага продължение. Този път вселената е заплашена от Cursa, зло същество, което иска да погълне цялата енергия на Sparks.

С Марио, Луиджи, Праскова, Йоши и техните варианти Rabbid (включително Rabbid-Rosalina) под ваш контрол, ще трябва да тръгнете отново по пътя, за да взривите всеки, който ви се изпречи на пътя. Очаква ви пътешествие през мистериозна вселена, така че се пригответе да се смеете, да ревете и да ревете, както и да тактизирате. Приключението започва през 2022 г.!

2. LEGO Star Wars: Сагата Скайуокър

Игрите LEGO винаги се представят добре, независимо на каква платформа излизат. Следователно новата част от сагата LEGO Star Wars отново ще бъде вкусна. Играта разказва историята от сагата Скайуокър и ви превежда през деветте филма за Скайуокър, но разбира се с необходимия LEGO хумор.

Както подобава на добра LEGO игра, вие получавате достъп до стотици герои в тази игра и трябва отново да свършите необходимата работа по пъзела. Страхотното е, че в The Skywalker Saga можете също да започнете със собствените си превозни средства и да направите уникално пътешествие през вселената на Star Wars. Все още не е разкрито кога точно ще бъде пусната играта, но очаквайте да излезе през първото тримесечие на 2022 г.

1. Metroid Dread

Абсолютният номер едно на gamescom 2021 по отношение на Nintendo Switch, разбира се, е Metroid Dread. Играта показа нови изображения след обявяването си на E3 2021 и те не излъгаха. Освен всичко друго, видяхме, че в това ново двуизмерно приключение Samus ще трябва да се справи с планетата ZDR след събитията в Metroid Fusion. Планетата ZDR очевидно е оцеляла след паразитна атака, но сега е жертва на много различна порода нашественици.

Samus вижда, че E. M. M. I. роботите на планетата са полудели и е време да се намесите. Трейлърът на Metroid Dread разкрива завръщащите се сили и оръжия на Samus, както и редица други познати лица, които не са еднакво приятелски настроени. Metroid Dread идва ексклузивно за Nintendo Switch на 8 октомври.

Популярна тема