5 страхотни саундтрака на играта, за да вкарате на винил сега

Съдържание:

5 страхотни саундтрака на играта, за да вкарате на винил сега
5 страхотни саундтрака на играта, за да вкарате на винил сега
Anonim

Добрата видео игра се оценява на много нива. Например, често ще бъде най-бързо да разгледате графиките на играта. Играта изглежда ли добре? Реалистична ли е играта? Историята също е важна. Увлечени ли сте от историята или предпочитате да играете безгрижна игра?

И все пак част от игрите остава много важна и може да направи разликата между това да се влюбиш в дадена игра и изобщо да нямаш нужда от нея, музиката. Музиката се е превърнала в голяма част от игрите, поставянето на правилния саундтрак в точното време може бързо да върне някои щастливи и красиви спомени. Поради тази причина направихме списък с винил, който гарантирано ще ви върне някои спомени!

Hero of Time LP - Саундтрак от The Legend of Zelda: Ocarina of Time

Този винил от The Legend of Zelda е наистина специален. Докато звукът на Ocarina of Time за първи път беше достъпен само чрез Nintendo 64, сега е направен цял албум, за да върне спомените от играта. Iam8bit & Materia Collective представят този едночасов албум, пълен с музика за The Legend of Zelda: Ocarina of Time.

Албумът е подготвен и композиран от Ерик Бухолц, майстор на концерти във видеоигри, който има дългогодишен опит с различни саундтраци на Zelda. Албумът е записан от Словашкия национален симфоничен оркестър с 64 музиканти. Обложката на албума е създадена от Ryan Brinkerhoof и съдържа фини детайли. Например, светлите и тъмните страни са взети под внимание и албумът има блестящо златно фолио с щампа Triforce на гърба.

Image
Image

Пета годишнина на Rainbow 6 Siege

Ubisoft и Laced Records издадоха този красив винил заедно. За 5-ата годишнина на Rainbow Six Siege. Музиката на тактическия онлайн стрелец се състои от 29 песни, специално мастерирани за винил. Ръкавът има хубава графика на играта с редица оператори от играта и съдържа две плочи с черен и бял цвят.

Image
Image

Castlevania III Проклятието на Дракула

Castlevania III Проклятието на Дракула е добре познатата предистория на оригиналната игра Castlevania. Играта, която излезе преди NES, имаше различни избори за играча, а също и различни окончания. За да отпразнува 30-ата годишнина, Mondo пусна този винил. Винилът има красива илюстрация отпред и дори самият LP е отпечатан в цветовата схема на Castlevania. LP съдържа две различни версии на музиката от играта. От една страна има NES версията на музиката, а от друга страна можете да се насладите на версията Famicom.

Image
Image

Shadow of the Tomb Raider Soundtrack LP

Там, където Лара Крофт вече е преживяла множество приключения и експедиции, сега е възможно да слушате отново една от нейните експедиции. Laced Records работи със Square-Enix и Eidos-Montreal, за да улови перфектно атмосферата на играта за саундтрака. С над 28 песни е направена мрачна, но дълбока музикална селекция. Албумът се състои изцяло от акустични инструменти и изпълнения на живо. В резултат на това саундтракът спечели най-добър оригинален саундтрак и най-добър интерактивен резултат на наградите на Game Audio Network Guild през 2019 г.

Image
Image

Tetris Effect Официален саундтрак LP

Въпреки че Tetris може да не е първата игра, която идва на ум, когато става дума за саундтраци, тя има красива музика. Например, този винил със сигурност ще ви отведе на носталгично пътешествие. Издаден със 17 различни песни от Journey Mode на играта, този двудисков винил е пълен с любими. LP съдържа песни като „Connected“и „World of Colours“, освен нормалната LP ще има и код за изтегляне за цифрово слушане на саундтрака.

Кажете ни кой саундтрак ви връща назад във времето или кой запис ви кара да искате да се потопите отново в стара игра!

Популярна тема