Топ 5 на най-добрите смарт часовници за 2021 г

Съдържание:

Топ 5 на най-добрите смарт часовници за 2021 г
Топ 5 на най-добрите смарт часовници за 2021 г
Anonim

5. Amazfit GTS 2 Mini

Умните часовници обикновено са относително скъпи устройства. Често ще трябва да платите няколкостотин евро за смарт часовник, особено ако искате да вземете някой от първокласните модели. За щастие има и смарт часовници, които са значително по-евтини.

Един от най-добрите примери за това е Amazfit GTS 2 Mini. Компанията е правила достъпни умни часовници и преди, но GTS 2 Mini определено е изгодна сделка, когато вземете предвид какво получавате за цената.

Устройството има 1.55 инчов AMOLED екран, с различни сензори в корпуса. Например, смарт часовникът може да следи сърдечния ви ритъм, да следи ритъма ви на сън и, разбира се, да брои дневното ви количество стъпки. Освен това можете да преглеждате известията на смартфона си и не е необходимо да зареждате Amazfit GTS 2 Mini често. С живот на батерията не по-малко от 14 дни, можете да държите смарт часовника на китката си всяка вечер.

Image
Image

4. Garmin Venu 2

Ако спортувате много, името Garmin вероятно ще ви звучи познато. Технологичната компания се фокусира основно върху фитнес тракери, но също така навлезе в пазара на смарт часовници преди няколко години.

Тази година компанията пусна Garmin Venu 2 със силен фокус върху спортистите. Например смарт часовникът може да направи „He alth Snapshot“, в който няколко важни данни се тестват за две минути, като сърдечната честота, стреса и дишането. Venu 2 има необходимите сензори за това, разбира се. С устройството можете също така да следите всичките си тренировки, да съставяте свои собствени тренировки и да се вдъхновявате да правите други упражнения.

В допълнение, Garmin Venu 2 също има функциите, които можете да очаквате от смарт часовник. По този начин можете да преглеждате всичките си известия от вашия смартфон, да пускате музика и да плащате безконтактно. Идеалният умен часовник за спортисти, но също така е полезен в ежедневието и следователно заслужава хубаво място в нашия списък с най-добрите умни часовници за 2021 г.

Image
Image

3. Huawei Watch 3

Huawei е една от първите компании, които предлагат смарт часовник. По това време китайската компания все още работеше заедно, за да интегрира Wear OS в устройството възможно най-добре, но по-късно Huawei създаде своя собствена операционна система.

Huawei Watch 3 е първият смарт часовник, който работи с още една операционна система, по-точно Harmony OS. Това означава, че новият умен часовник от Huawei най-накрая отново е истински умен часовник. По този начин имате цяла гама от приложения, които да използвате, и можете да настроите интерфейса според собствения си вкус. Можете също така да превъртате през всички приложения и менюта или да регулирате силата на звука на вашата музика, благодарение на въртяща се корона.

Новият смарт часовник Huawei също така запазва всички здравословни характеристики на предишните модели. Например, в устройството има сензори, които могат да измерват сърдечната честота, както и температурата на кожата и нивото на кислород в кръвта. Животът на батерията леко се е влошил в сравнение с предшественика си, но с живот на батерията от три дни все още можете да постигнете добър напредък.

Image
Image

2. Apple Watch Series 7

От самото начало Apple е основен играч в смарт часовниците и всяка година технологичният гигант успява да впечатли с новите си модели. И това няма да е по-различно през 2021 г.

За Apple Watch Series 7 Apple избра по-голям екран от своите предшественици. Например, дисплеят е станал двадесет процента по-голям, отчасти благодарение на много по-тънките ръбове на екрана. Осигурява изчистена цялост, така че вече можете да пишете и на екрана, вместо просто да изговаряте текст.

За съжаление, животът на батерията на Apple Watch все още не е повод за писане. След ден и половина батерията ще се изтощи, което означава, че трябва да поставите часовника си обратно на зарядното. За щастие, зареждането вече е по-бързо от всякога, което малко намали този проблем.

По отношение на хардуера не се е променило много в сравнение с вече отличния Apple Watch Series 6. В резултат на това смарт часовникът на Apple не заема водеща позиция тази година, но все пак може да се гордее с много добро второ място.

Image
Image

1. Samsung Galaxy Watch 4

Ако искате да получите най-добрия смарт часовник за смартфони с Android в дома си, тогава според нас трябва да отидете при Samsung. Това не е било така от много други години, но със Samsung Galaxy Watch 4, южнокорейската компания наистина постигна успех.

За новия смарт часовник Samsung се обедини с Google, за да създаде нова версия на Wear OS, която съчетава най-доброто от старата Wear OS и Tizen OS. Резултатът е впечатляващ и предлага цял набор от опции чрез приложения, които са лесни за изтегляне. Можете също бързо да превъртате през всички приложения чрез виртуален въртящ се панел.

Galaxy Watch 4 също има красив AMOLED екран и достатъчно функции, за да поддържа тялото ви здраво, въпреки че Samsung изостави името „Активен“. Устройството включва пулсомер, GPS, кръвно налягане и ЕКГ сканиране. За последните две опции ви трябва само смартфон Samsung. Добавете към това живот на батерията от три дни и е ясно защо Galaxy Watch 4 зае първото място в топ 5 на най-добрите смарт часовници за 2021 г.

Популярна тема