Най-добрите лаптопи за игри в движение

Съдържание:

Най-добрите лаптопи за игри в движение
Най-добрите лаптопи за игри в движение
Anonim

MSI Ste alth 15M

Ако искате да носите лаптоп за игри навсякъде, полезно е той да е възможно най-тънък и лек. Това спестява много мъкнене и в този случай нямате нужда от огромна раница. MSI си постави за цел да направи един от най-тънките и леки лаптопи за игри с MSI Ste alth 15M.

И това се получи добре. Когато лаптопът е затворен, цялата опаковка е дебела само 17 милиметра, докато теглото е само 1,8 килограма. С това можете лесно да вземете MSI Ste alth 15M на работа, училище или всяко друго място, където искате да играете.

Въпреки че лаптопът е толкова тънък и лек, MSI са опаковали забележително здрав хардуер в Ste alth 15M. Например, можете да стартирате игрите си на Nvidia GeForce RTX 3060 Max-Q и процесор Intel i7 от 12-то поколение. Екранът също се поддава добре на игри, тъй като 15,6-инчовият дисплей използва IPS технология за наситени цветове и има честота на опресняване не по-малко от 144Hz.

Image
Image

ASUS ROG Zephyrus M16

Asus също направи лаптоп, който е изненадващо тънък и лек за лаптоп за игри с мускули, въпреки че не може да се мери с MSI Ste alth M15. Zephyrus M16 е дебел 1,99 сантиметра и тежи два килограма. Екранът също е малко по-голям с 16,1 инча, тъй като ASUS е избрала по-висок размер 16:10, вместо обичайния 16:9.

Самият екран използва IPS дисплей, честота на опресняване от 165Hz и G-Sync, така че да не страдате от разкъсване на екрана и недостатъците на V-Sync. Това е полезно в комбинация с хардуера, защото можете да се насладите на всичките си любими игри със спецификациите на ASUS ROG Zephyrus M16.

Игрите работят на Nvidia GeForce RTX 3060 и процесор Intel i7-12700H от 12-то поколение. Добавете 16 GB DDR4 RAM и можете да се насладите на библиотеката си с цифрови игри по всяко време.

Image
Image

MSI Ste alth GS66

Обикновено е лесно да се види от разстояние дали някой използва лаптоп за игри. Устройствата често са придружени от екстремни форми и RGB осветление, на което коледно дърво завижда. Ако не сте фен на това и искате да използвате незабележим лаптоп за вашите игри и работа, тогава MSI Ste alth GS66 е добър вариант.

MSI направи лаптопа с мисъл за комбинация от игри и бизнес. Устройството има елегантен, бизнес дизайн и е лесно за пренасяне, с дебелина от само 2,03 сантиметра и тегло от 2,45 килограма.

Лаптопът за игри също има спецификации, които можете да кажете. Той съдържа не само мощна Nvidia GeForce RTX 3070, но и процесор Intel Core i9 от дванадесето поколение. Този първокласен хардуер се използва добре, тъй като MSI Ste alth GS66 притежава 15.6 IPS дисплей с 4K резолюция. Така вашите игри изглеждат не само зашеметяващо, но и остри като бръснач!

Image
Image

HP Victus 16

Не само ASUS направи лаптоп за игри с впечатляващ екран 16:10, HP също достави такъв под формата на HP Victus 16. Този лаптоп за игри е само малко по-дебел (2,35 сантиметра) и по-тежък (2,46 килограми), но все пак е лесно да вземете със себе си.

HP също са избрали малко по-малко мощен хардуер, но затова пък по-ниска цена. Така че, ако търсите лаптоп за игри за по-нисък бюджет, това е добър вариант, който да държите под око.

Въпреки по-малко мощния хардуер, все още можете да се наслаждавате на всичките си игри на устройството. HP Victus 16 има Nvidia GeForce RTX 3050 Ti и процесор AMD Ryzen 5 5600H. Това е повече от достатъчно, за да играете любимите си игри на 1080p IPS дисплей.

Image
Image

MSI Vector GP66

Ако сте човек, който иска да играе своите игри с най-високо качество и няма да се примири с отстъпки, тогава не търсете повече от MSI Vector GP66. Този нов лаптоп за игри е не само подходящ да го вземете навсякъде, но също така разполага с най-добрия хардуер.

Благодарение на елегантния дизайн, MSI Vector GP66, въпреки спецификациите, е доста тънък с дебелина от 2,34 сантиметра и тегло от 2,38 килограма. А с технологията Cooler Booster 5 междувременно всички части са гарантирани, че всички части няма да прегреят по време на игра.

Както споменахме, MSI Vector GP66 също е истинска мощ. Устройството разполага не само с Nvidia GeForce RTX 3080 на борда, но и с процесор Intel Core i9-12900H, 16GB DDR4 RAM и 1TB SSD. След това самият екран ще показва вашите игри рязко и плавно, тъй като лаптопът е оборудван с 15,6-инчов IPS дисплей с резолюция 1440p и честота на опресняване от 165Hz. Идеален, за да се насладите на вашите игри в движение в целия им блясък!

Тази статия е в сътрудничество с MSI.

Популярна тема