Със сигурност трябва да видите тези филми на Том Холанд

Съдържание:

Със сигурност трябва да видите тези филми на Том Холанд
Със сигурност трябва да видите тези филми на Том Холанд
Anonim

Изгубеният град на Z

Изгубеният град Z е един от по-ранните големи филми, в които Холанд играе роля. Не е задължително той да участва във филма и има малко екранно време, но вече можете да видите колко добри са били актьорските му умения на по-ранен етап от кариерата му. В допълнение, той изобразява героя на Джак Фосет толкова добре, че в крайна сметка се оказва един от най-запомнящите се герои във филма. Въпреки че The Lost City of Z е звезден актьорски състав с Чарли Хънам и Робърт Патинсън, Том Холанд вече открадна шоуто през 2016 г.

The Lost City of Z е за британски изследовател на име Пърси Фосет. По време на археологическите си проучвания той се убеждава, че в Амазонка живее мистериозна неоткрита цивилизация. В това приключение Фосет се опитва да открие всичко за града и цивилизацията, но разбира се, това не е без неуспехи. Ако сте се заинтересували от този филм и искате да видите Том Холанд в една от предишните му роли, The Lost City of Z е достъпен в Netflix.

Image
Image

Напред

Освен актьорско майсторство, Том Холанд има и талант да записва глас. Той играе главна роля във филма на Disney Pixar Напред. В Напред Холанд играе ролята на Иън, доста неудобен и срамежлив герой. Том Холанд очевидно е изиграл добре ролята, тъй като е получил множество номинации за най-добър гласов актьор на различни награди за ролята си на Иън.

Напред е за двама елфи, които живеят в магически квартал. Героят на Том Холанд, Иън, получава вълшебна пръчка от покойния си баща за шестнадесетия си рожден ден. Този персонал отвежда него и брат му Барли (изигран от Крис Прат) на диво приключение, за да може евентуално да върне баща им. Ако сте станали любопитни за Напред, този филм може да се види в стрийминг услугата Disney+.

Image
Image

Капитан Америка: Гражданска война

Том Холанд дебютира в Captain America: Civil War в най-емблематичната си роля до момента, Spider-Man. В допълнение към щита на Капитан Америка, Том Холанд веднага открадна шоуто във филма. Бяхме виждали няколко версии на Спайдърмен на сребърния екран през последните няколко години. Например Тоби Магуайър играе в първата трилогия за Спайдърмен от 2002 г., а Андрю Гарфийлд поема ролята във филмите за Невероятния Спайдърмен. Все пак има нещо, което мнозина смятат, че прави Том Холанд най-добрата версия на Спайдърмен досега.

В Капитан Америка: Гражданска война Том Холанд като Спайдърмен също не играе много голяма роля. В този филм зрителите получиха повече въведение в това кой е тази версия на героя и на какво е способен. И все пак той веднага се превърна в любим герой на феновете и по това време феновете нямаха търпение героят да получи свой собствен филм.

Image
Image

Невъзможното

Том Холанд беше само на шестнадесет години, когато пое ролята на Лукас в The Impossible. В този филм виждате, че Том Холанд е роден да играе, защото той представя емоционален герой, на когото ще симпатизирате. На толкова млада възраст това е доста готино.

The Impossible е за семейство, което отива на почивка в Тайланд, за да отпразнува новогодишната нощ. Всичко изглежда перфектно, докато в един момент страната не връхлита цунами. Семейството се разделя и героят на Том Холанд е сам с наранената си майка. В този вълнуващ филм семейството се опитва да се събере и да оцелее. Станали ли сте любопитни за Невъзможното? Тогава този филм може да бъде нает от различни услуги и може да бъде гледан от клиенти на Ziggo в ZIggo Go.

Spider-Man: Homecoming

След дебюта си в Captain America: Civil War, Spider-Man получи свой собствен филм в Marvel Cinematic Universe през 2017 г. Том Холанд блестеше като герой и според мнозина направи този филм не само най-добрите филми за Спайдърмен, правени някога, но и един от най-добрите филми на Marvel, които Marvel може да предложи.

Spider-Man: Homecoming е фантастична история за Спайдърмен според критичните фенове на комиксите и филмите. Това е перфектен баланс между Спайдърмен, който току-що започва като супергерой, и Питър Паркър, който трябва да преодолее различни препятствия на тийнейджърството. Spider-Man: Homecoming беше толкова високо оценен и Том Холанд изигра отлична версия на героя, че това трябва да е най-добрият филм на Том Холанд досега.

Популярна тема