Актуализацията на PS5 носи много търсени функции

Съдържание:

Актуализацията на PS5 носи много търсени функции
Актуализацията на PS5 носи много търсени функции
Anonim

Който има много игри, ще бъде доволен от новата актуализация на PS5, защото можете да създавате папки с тази актуализация. Sony ги нарича Gamelists и можете да направите 15 от тях, съдържащи до 100 игри всяка. Една и съща игра може да бъде поставена в множество списъци с игри и вие сами можете да наименувате списъците с игри.

Актуализацията на PS5 също носи нова опция визуално. Можете да изберете 1440p резолюция (на монитори и телевизори, които я поддържат). Ако дадена игра поддържа 1440p, можете да я показвате естествено, но ако играта ви поддържа 4K, например, може да има някои визуални предимства от използването на 1440p екран.

Прочетете също: Актуализацията на Xbox Series X прави конзолата още по-бърза

Новата актуализация също носи някои социални функции. Това дава възможност да поискате от приятел да включи Споделяне на екрана. Освен това вече можете да получавате известия от игри, към които можете да се присъедините, което след това можете да правите директно чрез това известие.

Image
Image

Кога можете да изтеглите актуализациите за PS5?

В момента само бета тестери на PS5 могат да се насладят на всички тези функции. Все още отнема известно време, за да се тества правилно и да се усъвършенства всичко. Sony иска да направи актуализацията достъпна за всички тази година, но все още не е известно кога ще стане.

Популярна тема