Необявена игра Avatar: The Last Airbender за PlayStation, забелязана в Amazon

Съдържание:

Необявена игра Avatar: The Last Airbender за PlayStation, забелязана в Amazon
Необявена игра Avatar: The Last Airbender за PlayStation, забелязана в Amazon
Anonim

Video Games Chronicle обяви, че в Amazon Japan се е появила страница за нова игра Avatar: The Last Airbender за конзолите PlayStation 4 и 5. Играта ще се казва „Avatar The Last Airbender: Quest for Balance“, според страницата. На страницата на Amazon няма повече информация за играта PlayStation, освен че ще бъде пусната на 8 ноември тази година и ще бъде публикувана от GameMill Entertainment.

Не е изненадващо, че GameMill Entertainment е издателят на играта. GameMill Entertainment е отговорен за няколко игри, базирани на филми и сериали през последните години. Този издател пусна и бойната игра Nickelodeon All-Star Brawl и тъй като Avatar: The Last Airbender е от Nickelodeon, не е изненадващо, че GameMill Entertainment има нещо общо с играта.

Предстоят още игри Avatar

Последният път, когато игра Avatar беше пусната през 2016 г. След това играта Avatar: The Legend of Korra дойде на компютър и различни конзоли. Изглежда, че в допълнение към различните проекти на Avatar, които се разработват за услуги за стрийминг, игрите вече са се завърнали напълно. Миналата седмица беше обявена и RPG игра, базирана на поредицата, за мобилни устройства.

Все още няма официално съобщение от GameMill Entertainment за играта PlayStation. Засега страницата на Amazon е единствената информация, която имаме за играта и все още предстои да бъде направено официално съобщение.

Популярна тема