Sony идва с контролер PS5 DualSense Edge като конкурент на Xbox Elite

Съдържание:

Sony идва с контролер PS5 DualSense Edge като конкурент на Xbox Elite
Sony идва с контролер PS5 DualSense Edge като конкурент на Xbox Elite
Anonim

Sony умишлено избра да не посещава gamescom. Вместо това издателят организира собствено парти във вторник вечерта. Контролерът PS5 DualSense Edge беше разкрит чрез публикация в блог, най-модерният контролер за PlayStation до момента. По-рано имаше слухове, че Sony ще дойде с такъв контролер.

За разлика от всички предишни контролери от PlayStation, DualSense Edge е проектиран да бъде персонализиран според вкусовете на играчите - точно както Microsoft направи преди с контролерите Xbox Elite. Например, възможно е да преназначите бутоните или да ги изключите напълно, да зададете мъртви зони и можете да регулирате чувствителността на стиковете.

Задействанията също могат да се регулират, така че да можете да реагирате по-бързо при състезателни стрелби, например, където част от секундата може да направи разликата. Ако играете много различни игри, не е необходимо да коригирате всичко отново и отново, защото можете да запазите няколко профила и да превключите незабавно.

Нови бутони на DualSense Edge

В допълнение към регулирането на съществуващите бутони на контролера PS5, Edge също така ви дава редица допълнителни бутони. Например, има два допълнителни бутона на гърба на контролера и нещо като педали изглежда са поставени в долната част.

Ако не сте фен на стандартните капачки, получавате две други опции с DualSense Edge. Един с висок купол и един с нисък купол. Има и две различни опции за бутоните на гърба.

Кога ще бъде пуснат контролерът PS5 DualSense Edge и с каква цена, Sony ще обяви по-късно.

Популярна тема