10 PS5 игри, които да очакваме с нетърпение през 2022 г

Съдържание:

10 PS5 игри, които да очакваме с нетърпение през 2022 г
10 PS5 игри, които да очакваме с нетърпение през 2022 г
Anonim

Saints Row

Дата на пускане: 23 август - Тази игра вече е в магазините!

Изминаха почти девет години от излизането на последната игра Saints Row, но феновете скоро ще могат да се насладят на нова част. Между другото, това не се основава на съществуващата история, защото Volition реши да започне от чист лист и да направи рестарт на Saints Row.

Това не означава, че уникалните елементи на франчайза са загубени. По този начин можете да приспособите почти всичко към вашия характер и светът е пълен с причудливи оръжия и мисии. Новият град се нарича Санто Илесо и се базира на Лас Вегас. В момента има три банди в града, но от вас зависи да направите една от тях: вашата банда.

Image
Image

F1 Manager 2022

Дата на пускане: 25 август - Тази игра вече е в магазините!

F1 22 не е единствената игра от Формула 1, на която можете да се насладите тази година. Ако самият вие не сте професионалист в състезанията и гледате на шефове на отбори като Кристиан Хорнер и Тото Волф, тогава F1 Manager 2022 е идеалната игра за вас.

В F1 Manager 2022 вие отговаряте за отбор от Формула 1 и трябва сами да решите кои пилоти да наемете, кои състезателни инженери да разположите, в кои надстройки ще инвестирате и др.

Image
Image

Последният от нас, част I

Дата на пускане: 2 септември - Тази игра вече е в магазините!

Въпреки че The Last of Us имаше ремастър на PlayStation 4, Sony и Naughty Dog също идват с римейк на играта тази година. Това не е просто графично надграждане, студиото е започнало отначало, за да извлече всичко от PlayStation 5.

Така че можете също да се насладите на уникални функции за контролера DualSense, а Naughty Dog значително подобри AI на опонентите и вашите приятели. А за наистина грубите сред нас, режимът permadeath също ще присъства в The Last of Us Part I.

Image
Image

Steel Rising

Дата на пускане: 8 септември

Soulslike игрите станаха много популярни напоследък, например, вижте огромния успех на Elden Ring. Разработчикът Spiders също иска да получи част от това, но го прави по уникален начин със Steelrising.

Играта се развива по време на алтернативна версия на Френската революция. Този път хората са по-малко успешни, защото крал Луи XIV е разположил армия от роботи. От автомата Aegis зависи да изрита тиранина от трона, но за да направи това, тя трябва сама да се изправи срещу цяла армия. А това не е лесна задача!

Image
Image

Туника

Дата на пускане: 27 септември

Една от най-големите изненади за 2022 г. досега е Туниката. Тази игра взема обичани елементи от стари игри, особено от игрите The Legend of Zelda, и им придава нов облик. Изпълнението също е перфектно, което означава, че Туниката е обсипана с комплименти и високи оценки.

Когато екшън-приключенската игра излезе, тя беше ексклузивна само за Xbox конзоли и компютър. Това ще се промени през септември и Tunic ще се предлага и за PlayStation 4 и PlayStation 5, така че всеки да може да се наслаждава на горната част.

Image
Image

FIFA 23

Дата на издаване: 30 септември

Нова година, нова FIFA. Поне до 2022 г. Това ще бъде последната игра на FIFA от EA Sports, преди поредицата да премине през живота си като EA Sports FC. Сътрудничеството с Международната футболна асоциация е прекратено от Electronic Arts поради прекомерни разходи.

Във FIFA 23 можем да се опитаме да спечелим Световното първенство в Катар, но можете също да играете на Световното първенство за жени. В допълнение, системата Hypermotion, представена миналата година, ще получи добър ъпгрейд и ще повлияе на играта. Следователно изглежда, че EA иска да се сбогува достойно със серията FIFA, което е добра новина за футболните фенове с PS5.

Image
Image

Overwatch 2

Дата на издаване: 4 октомври

Ентусиастите на шутъра от първо лице имат какво да очакват с нетърпение през октомври. Тогава Blizzard най-накрая идва с продължението на Overwatch. Макар че продължение може да е твърде голяма дума за Overwatch 2.

Разработчикът е избрал да бродира предварително директно върху първата част, така че играчите не могат да очакват огромен скок в графиките. Играта обаче ще бъде безплатна за игра - където трябваше да платите пълната цена за оригиналния Overwatch - и ще получи PvE режими, включително сюжет!

Image
Image

Среднощни слънца на Marvel

Дата на пускане: 7 октомври

Marvel не само създава огромна вселена в областта на филмите, но и постига добър напредък с игрите. След Marvel's Avengers и Marvel's Guardians of the Galaxy, Marvel's Midnight Suns ще излезе през 2022 г.

Играта обаче е драстично различна от предишните игри, защото е тактическа игра, направена от Firaxis Games, разработчика на серията XCOM. На всичкото отгоре идва и уникален елемент, защото изпълнявате действия в походовите битки, като използвате карти, които теглите от тестето си. Така че очаквайте много интересна комбинация от всякакви елементи в Marvel's Midnight Suns.

Image
Image

Call of Duty Modern Warfare 2

Дата на пускане: 28 октомври

Много фенове на Call of Duty вярват, че Infinity Ward прави най-добрите игри в поредицата и тази година разработчикът се върна на работа. Новата игра продължава с рестартирането на Modern Warfare от 2019 г., за да можем отново да се насладим на приключенията на Джон „Соап“Мактавиш и Саймън „Призрак“Райли.

Приключението за един играч отново изпраща професионалните войници по целия свят, включително до каналите на Амстердам. Modern Warfare 2 също има подобрена физика на водата, в допълнение към редица други графични подобрения чрез нов двигател. Само информацията за мултиплейъра в момента се пази в тайна от Activision.

Image
Image

God of War Ragnarok

Дата на пускане: 9 ноември

Играта, която повечето собственици на PS5 очакват с нетърпение тази година, разбира се, е God of War Ragnarok. Феновете трябваше да чакат дълго за продължението, тъй като заглавието трябваше да излезе през 2021 г. За щастие, изглежда, че търпението ни е възнаградено от Santa Monica Studios.

През ноември историята на Кратос е Асгард най-накрая ще приключи, но преди това, разбира се, има много битки за вършене. Например, гръцкият бог ще трябва да се състезава с Тор и Один, което несъмнено ще осигури огромно зрелище.

Популярна тема