„Голямата нова актуализация на PS5 има дата на пускане“

Съдържание:

„Голямата нова актуализация на PS5 има дата на пускане“
„Голямата нова актуализация на PS5 има дата на пускане“
Anonim

Наскоро добре познат и най-вече надежден вътрешен човек Том Хендерсън съобщи, че пълната интеграция на Discord е на път към PS5. Според Хендерсън тази функция ще бъде въведена в актуализация 7.00, която трябва да бъде пусната "през следващите месеци". Трябва да бъде пусната само първата актуализация 6.00.

И двете актуализации вече имат дата на пускане, според Хендерсън. Актуализация 6.00, която носи Gamelists и поддръжка на 1440p между другото, идва скоро. Тази актуализация е планирана за 7 септември, така че ще бъде пусната след малко повече от седмица.

Кога излиза актуализацията на Discord за PS5?

Актуализация 7.00, от друга страна, няма да се появи до 8 март 2023 г. Това е много по-далеч, отколкото много хора си мислеха първоначално, когато беше казано, че тази актуализация ще дойде през следващите няколко месеца. Ако тази дата е правилна и не се промени, ще трябва да изчакаме още половин година, преди да можем да използваме Discord на PlayStation вместо гласов чат.

Междувременно Xbox вече е една крачка напред с интегрирането на Discord. Xbox Insiders вече могат да тестват тази функционалност. Въпреки че все още няма дата на пускане за всички потребители, обикновено няма да мине много време преди широката публика да получи функция, след като Xbox Insiders могат да започнат с нея.

Популярна тема