„PS5 скоро ще получи функция за добре дошли“

Съдържание:

„PS5 скоро ще получи функция за добре дошли“
„PS5 скоро ще получи функция за добре дошли“
Anonim

Sony си партнира с Discord от известно време. Но освен възможността да свържете вашия PSN акаунт с вашия Discord акаунт, това партньорство постигна малко. Сега изглежда, че пълната интеграция на Discord на PS5 идва доста скоро.

Това се съобщава от източници, включително източник, който преди това е изтекъл DualSense Edge, на Том Хендерсън от eXputer. Съобщава се, че интеграцията на Discord в PlayStation е тествана за известно време и върви добре. Очаква се интеграцията да бъде добавена с актуализация 7.00. Актуализацията 6.00 ще бъде пусната през септември и също ще донесе много търсени функции.

С пълната интеграция на Discord можете основно да замените гласовия чат на PlayStation с повикване в Discord. Това така или иначе е предпочитано от много геймъри и също така има необходимите предимства. За разлика от собствения гласов чат на Sony, Discord може да се използва в crossplay игри, където хората, с които искате да говорите, не е задължително да играят на PlayStation.

Image
Image

Получава ли Xbox и функции на Discord?

PS5 не е единствената конзола, на която ще можете да използвате Discord в бъдеще. Xbox наскоро изпревари Sony с въвеждането на тази функция, въпреки че начинът, по който работи на Xbox, може да се нарече тромав. Надяваме се, че ще знаем как Sony ще се справи с това преди края на годината.

Популярна тема