PS5 ексклузив случайно потвърден за компютър?

Съдържание:

PS5 ексклузив случайно потвърден за компютър?
PS5 ексклузив случайно потвърден за компютър?
Anonim

Компютърният порт на Returnal изглежда почти неизбежен. Подобен порт беше предложен за първи път от скандалните изтичания на Nvidia, които разкриха огромен списък от игри, много от които след това бяха пуснати. По-късно в SteamDB се появи необявена игра с много файлове, които изглежда сочат към Returnal.

Освен това, самият разработчик Housemarque показа версия, която работи на компютър. По време на GDC 2022 разработчикът направи презентация за ефектите на частиците, която също включва информация за отстраняване на грешки. Александър Баталия от Digital Foundry посочва, че тази информация за отстраняване на грешки е за компютърна версия на играта.

Не е изключено Housemarque да има вътрешно PC версия на играта, която няма да бъде пусната. Но предвид всички предишни изтичания и засиления фокус на Sony върху PC портове на PlayStation игри, изглежда малко вероятно това да е случаят тук. Всичко сочи, че PC портът на Returnal е една от единствените пазени тайни на Sony.

Кога ще дойде Returnal за компютър?

Въпреки всичко, компютърна версия на Returnal все още не е обявена. Играта получи много актуализации в Steam преди няколко месеца, които подсказваха, че скоро ще има съобщение. Носят се слухове, че Sony скоро ще проведе PlayStation Showcase на State of Play, което може да бъде подходящо място за разкриване на Returnal за PC.

Популярна тема