Нов модел PS5 пести енергия

Съдържание:

Нов модел PS5 пести енергия
Нов модел PS5 пести енергия
Anonim

Новият PS5, който наскоро беше забелязан в Австралия и в крайна сметка ще бъде пуснат в световен мащаб, е много различен от предишните модели отвътре. Дънната платка е поне два инча по-малка и охлаждането е малко по-различно, както YouTuber Austin Evans откри. Освен това има други начини, по които конзолата е структурирана малко по-различно от предишните версии.

Основното последствие е, че конзолата е много по-лека от преди. Но също така се оказва, че новата PS5 е станала по-икономична. Когато играете, през него преминават около 20 до 30 вата по-малко. Това със сигурност не е нежелателно с нарастващите цени на енергията.

Всички тези промени са до голяма степен в полза на Sony, между другото. С по-малка дънна платка и по-лека конзола, производството и доставката на устройството вероятно ще бъде много по-евтино. Потребителят не се възползва непременно от това.

Цената на PS5 се покачва

Защото въпреки че новата PS5 е малко по-евтина за използване, покупната цена всъщност се е повишила. Sony говори за трудно решение, което е необходимо предвид текущата инфлация. Конзолата поскъпна с 50 евро в Холандия, което означава, че вече струва 550 евро.

Популярна тема