Spider-Man 2 изненада очаквайте скоро

Съдържание:

Spider-Man 2 изненада очаквайте скоро
Spider-Man 2 изненада очаквайте скоро
Anonim

Геймплеят на Marvel's Spider-Man 2 ще бъде разкрит скоро. Така твърди вътрешният човек. Конкретна дата не се споменава, но са очевидни два варианта. Представяне на Disney и Marvel е планирано за петък, 10 септември.

От друга страна, има слухове за нова PlayStation Showcase, която трябва да се проведе през септември. Все още не е обявено официално. Предполага се, че това ще стане през следващите седмици.

Зад екрана Marvel във всеки случай биха били много доволни от играта. Очакванията на издателя дори биха били надминати и служител на Marvel заявява, че играта върви много гладко. Говори се и за някой, който си е мислел, че гледа кътсцена, когато става въпрос само за игра.

Геймплеят на Spider-Man 2 се забавя

Sony не бърза да покаже най-новата си игра Spider-Man досега. Заглавието от разработчика Insomniac Games беше разкрито миналата година през септември по време на пресконференция на PlayStation. Оттогава около играта е зловещо тихо.

Поне познат нов злодей е представен във втората част. Venom се озвучава от Тони Тод. Естествено, Юри Ловентал и Наджи Джетер се завръщат съответно като Питър Паркър и Майлс Моралес.

Популярна тема