Най-добрите безплатни игри на PS4

Съдържание:

Най-добрите безплатни игри на PS4
Най-добрите безплатни игри на PS4
Anonim

Apex Legends

Игрите Battle Royale се появяват редовно, когато говорите за безплатни игри. Така че нека просто предложим един веднага. Apex Legends е много успешна игра в жанра.

В основата си Apex Legends е същата концепция като всички игри Battle Royale: последният оцелял печели. Само вие играете тази игра в отбори и можете да избирате от уникални герои, които имат различни умения. Освен това важни механики като стрелба също са много добре събрани. Като цяло Apex Legends си заслужава да се играе.

Image
Image

Паладини

Освен ако наистина не сте живели под камък, вероятно сте запознати с името Overwatch. Тази игра бързо спечели огромна база от фенове, но в никакъв случай не е единствената игра в жанра шутър по герои. Вземете Paladins например.

Paladins може бързо да се натъкне на „безплатен Overwatch“. Това само по себе си не е грешно, но се случва нещо повече. В тази игра можете допълнително да персонализирате героя си само за малко допълнителна стратегия. Например Paladins е нещо повече от евтина алтернатива на други шутъри с герои, въпреки че това, разбира се, също е чудесна причина да опитате играта.

Image
Image

Fortnite

Ако понякога четете или гледате за игри в наши дни, едва ли можете да пренебрегнете Fortnite. Играта е навсякъде и има кросоувъри с почти всичко. Играта също е силно мразена от много хора, но не позволявайте това да ви разсейва от факта, че това всъщност е доста заслужаваща игра.

В основата си играта, разбира се, е просто Battle Royale според добре познатата рецепта. Сто играчи са изпуснати с почти нищо в ръцете си и трябва да се унищожат един друг с оръжията, които намерят. Но забавен обрат е изграждането на собствена база. По този начин можете да предпазите опонентите си отстрани и никога не сте изцяло във властта на терена около вас.

Image
Image

Genshin Impact

Може да изглежда, че досега има само конкурентни безплатни игри за много играчи. Но можете също да преживеете мащабно приключение в безплатна игра. В Genshin Impact можете да пътувате през голям отворен свят.

Сами или с четирима играчи ще пътувате през Тейват. Тръгвате да търсите своя изгубен брат или сестра близнак. По отношение на геймплея, играта често се сравнява с Breath of the Wild, така че ако това ви прави щастливи, Genshin Impact може да си струва да опитате.

Image
Image

Destiny 2

Destiny 2 съществува от известно време. Играта първоначално излезе през 2017 г., но поддръжката на играта не е намаляла пет години по-късно. По-рано тази година беше пуснато ново разширение (The Witch Queen) за MMO шутъра на Bungie.

Може би сте го пропуснали, защото не беше така при стартирането, но Destiny 2 е безплатна за игра от няколко години. Все още ще трябва да плащате за нови разширения, но ако искате първо да опитате, можете да изтеглите много ранно съдържание от играта точно сега на вашия PS4 безплатно.

Image
Image

Brawhalla

Super Smash Bros. е популярен още от оригинала, така че са направени и необходимите копия. Много от тях са значително по-малко успешни от играта, която имитират. Но не можете да кажете това за Brawlhalla, игра, която можете просто да играете безплатно на вашия PS4.

Важна част от този успех вероятно е, че тази игра не е пълно копие на Smash Bros. е. Тук няма да намерите звезден актьорски състав, а оригинални герои. В допълнение, Brawlhalla наистина има своя собствена идентичност по отношение на геймплея, например можете да се биете много по-широко във въздуха, отколкото в Smash Bros.

Image
Image

Страхотните приключения на капитан Дух

Сигурно сте чували за Life Is Strange. Тези игри са сред най-големите успехи за последните десет години. Но какво ще стане, ако търсите нещо като Life is Strange с бюджет от точно нула евро? След това бързо се озовавате на The Awesome Adventures of Captain Spirit.

Сега може да си помислите, че подобно на някои от другите игри в този списък, това е имитация или любовно писмо към друга игра, но не е така. Разработен от Dontnod, публикуван от Square Enix, Captain Spirit дори се развива във вселената Life Is Strange. Всъщност има връзки с Life Is Strange 2. По същество това е безплатна Life Is Strange. Няма да пуснеш това, нали?

Image
Image

Splitgate

Всеки, който е играл Portal, може би се е чудил какво би било да можеш да стреляш по нещо различно от портали с Portal Gun. Splitgate има отговор на този въпрос. Не съвсем неочаквано, отговорът е, че внезапно можете да бъдете стреляни от всякакви неочаквани ъгли.

От друга страна, можете също да стреляте по други играчи от неочаквани ъгли. Играта има доста голям брой герои и не по-малко от двадесет карти. Прекалено хубаво е, за да е истина, че играта е безплатна на множество платформи, включително PS4.

Image
Image

Ракетна лига

Футболът все още ли е футбол, ако топката е огромна и играчите са в коли? Трябва поне да се нарича топка за колело или топка за броня. Това просто не звучи много добре, така че разработчикът Psyonix го нарече Rocket League.

Вероятно знаете Rocket League, защото играта е излязла от седем години. Но много по-наскоро, вече е и безплатна за игра. Така че няма нищо, което да ви попречи да играете игра на колело. Не, Rocket League наистина звучи по-добре.

Популярна тема