PS5 няма функции, защото конзолата е „изградена без хрупкане“

Съдържание:

PS5 няма функции, защото конзолата е „изградена без хрупкане“
PS5 няма функции, защото конзолата е „изградена без хрупкане“
Anonim

Има много шум около crunch в индустрията на игрите от години. Геймърите искат да започнат с нови заглавия възможно най-бързо, а издателите искат да пуснат най-големите си издания в определен прозорец, за да увеличат максимално продажбите. Понякога за това се жертват само служителите в една компания, които работят по 80 часа седмично или трябва да спят в офиса.

За да се предотврати използването на същите практики с PlayStation, някои функции за PlayStation 5 бяха отложени. В Sony здравето на служителите беше приоритет. Това твърди бивш мениджър на компанията в Twitter под името HUGE alternagod, след като актуализацията на PS5 беше критикувана.

Не защото играчите не са доволни от актуализацията, а защото някои казват, че функциите е трябвало да присъстват на PS5 от стартирането. Съображение, което е направено съзнателно според бившия мениджър.

Какви функции получи PS5?

Актуализацията, стартирана тази седмица за PS5, добавя някои интересни не опции към конзолата от следващо поколение. Например, вече има поддръжка за 1440p резолюция, което прави много по-лесно свързването на конзолата към всички видове монитори.

В допълнение са добавени папки, за да се улесни категоризирането на вашите игри, възможността за стартиране на Remote Play чрез приложението PS и е по-лесно да се присъедините към игрите на приятели в парти. Вижте всички допълнения от актуализацията на PS5 тук.

Популярна тема