Това са най-добрите безплатни игри за Xbox Series X

Съдържание:

Това са най-добрите безплатни игри за Xbox Series X
Това са най-добрите безплатни игри за Xbox Series X
Anonim

Разрушаване на магията

Първата игра в списъка с най-добрите безплатни игри за Xbox Series X е Spellbreak. Тази игра Battle Royale носи собствен поглед върху жанра. Например Кухите земи не са пълни с войници и пушки, а с магьосници и заклинания. Целта? Това е същото като с всички други игри Battle Royale; оцеляват. Използвайте заклинанията си правилно и победете всички сами или с приятелите си.

Играта беше пусната през септември 2020 г. и е безплатна за изтегляне от всички. Персонализирането на вашия герой не е безплатно. Можете да направите това чрез покупки в играта.

Image
Image

Neverwinter

Играли ли сте някога Dungeons & Dragons? Тогава Neverwinter вероятно не е непозната игра за вас. Тази MMORPG съчетава епично разказване на истории, забавен екшън и класическа ролева игра.

От всички игри в списъка с най-добрите безплатни игри за Xbox Series X, Neverwinter е най-старата. Тази игра беше пусната за компютър през 2013 г. и дойде в Xbox One през 2015 г., така че можете да я играете и на вашия Xbox Series X.

Image
Image

Ракетна лига

В Rocket League играете игра на футбол с коли. Целта е да отбележите повече голове от противника в рамките на 5 минути. Екипът се състои от минимум 1 човек и максимум 4 човека. Така че играете сами или с няколко приятели.

Rocket League не винаги е била безплатна, но от септември 2020 г. е безплатна за изтегляне от всички. Играта беше пусната през 2015 г. и все още е много популярна. Никога ли не си го играл? Тогава определено се препоръчва, тъй като е една от най-добрите безплатни игри за Xbox Series X.

Image
Image

Fortnite

Неизбежно заглавие в списък с безплатни игри: Fortnite. Тази игра Battle Royale се отличава с изграждането на крепости. С такава крепост защитавате себе си и приятелите си от враговете. И както винаги: ще бъдете ли последният от останалите 100? След това печелите играта.

Fortnite беше една от първите игри на Battle Royale. През 2017 г. играта стана достъпна за всички и ставаше все по-популярна с всеки изминал ден. С Battle Pass можете да получите козметични артикули за вашия герой по време на игра. Такъв Battle Pass струва пари, но играта е напълно безплатна.

Image
Image

Call of Duty: Warzone

Ако Fortnite и Spellbreak не са за вас в жанра Battle Royale, тогава Call of Duty: Warzone може да е. По принцип работи точно като всички други игри в този жанр, но с графиката на Call of Duty. Играта беше пусната на 10 март 2020 г. точно преди първото блокиране и стана изключително популярна.

На всеки два месеца в играта започва нов сезон. След пристигането на Call of Duty: Cold War броячът се върна на нула, което означава, че можем да започнем със сезон 2 от 25 февруари. Този втори сезон ни отвежда в джунглата на Лаос.

Препоръчано: