Новата актуализация на PS5 за Rocket League носи поддръжка на 120Hz

Съдържание:

Новата актуализация на PS5 за Rocket League носи поддръжка на 120Hz
Новата актуализация на PS5 за Rocket League носи поддръжка на 120Hz
Anonim

Действието в Rocket League спокойно може да се нарече светкавично бързо. В мачове между съревноваващи се играчи, топката лети от едната страна на арената до другата за нула време и вие трябва да използвате времето си за реакция по най-добрия начин, за да вкарате или избегнете голове.

В PlayStation 5 това вече е малко по-лесно. Разработчикът Psyonix Studios обяви чрез официалния блог на PlayStation, че Rocket League ще получи нова актуализация на PS5, добавяйки важна функция. С корекцията Rocket League получава 120Hz поддръжка.

Актуализацията трябва да излезе днес и ще даде на играчите на PS5 две опции, когато става въпрос за графични настройки. Играчите могат да избират или режим на качество, който изпълнява Rocket League при 4K с 60 кадъра в секунда и HDR, или режим на производителност. Последната опция позволява на играта да работи със 120 кадъра в секунда и HDR, но леко намалява разделителната способност до 1688x1512.

Ratchet and Clank в Rocket League

Актуализацията също носи някои нови екстри в играта. Всички играчи, които влязат в Rocket League на PS4 или PS5 преди 3 януари 2022 г., ще получат безплатен пакет. Той съдържа аксесоари за вашите автомобили, които са базирани на Ratchet и Clank, популярните, които наскоро получиха първата си игра за PS5.

Популярна тема