Rocket League също получава режим Battle Royale

Съдържание:

Rocket League също получава режим Battle Royale
Rocket League също получава режим Battle Royale
Anonim

Daily Fortnite успява да привлече около 30 милиона играчи и следователно не е изненадващо, че други страни също искат част от Battle Royale пая. Rocket League сега се присъединява към това с нов режим Battle Royale.

Разработчикът Psyonix обяви това чрез публикация в блог. Режимът, наречен Knockout Bash, ще бъде пуснат скоро, на 27 април. Забележително е, че това просто не е постоянен режим. Според студиото събитието ще се проведе до 10 май, въпреки че, разбира се, е възможно Psyonix по-късно да реши да го направи във фиксиран режим.

Как работи режимът Battle Royale?

Както сме свикнали от Battle Royale игрите, целта в Knockout Bash е да останеш последният на арената. Общо осем коли ще се състезават една срещу друга, като играчите трябва да използват функциите Attack, Block и Grab, за да се състезават успешно. Трите опции работят като механизъм камък, хартия, ножица.

Ако отидете с нокаут веднъж, това не е готово веднага с вас, както в много други игри на Battle Royale. Всички играчи имат три живота, ако ги няма, това е краят на историята. И освен опонентите си, трябва да обърнете внимание и на самата арена, защото ще трябва да останете в рамките на Safezone и има няколко опасности, които трябва да избягвате.

Популярна тема