Топ 5 най-добри продажби и страхотни Nedgame продукти в един ред (седмица 1)

Съдържание:

Топ 5 най-добри продажби и страхотни Nedgame продукти в един ред (седмица 1)
Топ 5 най-добри продажби и страхотни Nedgame продукти в един ред (седмица 1)
Anonim

Специално издание на Horizon Forbidden West

Guerilla и Sony пускат все повече и повече информация за Horizon Forbidden West. Това не е много странно, защото излизането на играта е на хоризонта. На 18 февруари най-накрая ще дойде времето, тогава можем да започнем с новия топпер от холандска земя и да продължим приключението на Алой.

Ако искате да започнете с Horizon Forbidden West от първия ден, най-добре е да поръчате предварително играта сега. Освен това имате избор между различни издания, всяко със своите предимства. Например, специалното издание на Horizon Forbidden West има не само играта, но и Steelbook, книга с произведения на изкуството и саундтрака. Ако поръчате предварително играта, ще получите и уникална кожа за Aloy и нейното копие.

Image
Image

Nintendo Switch Hori New Super Mario D-Pad Controller

Nintendo Switch вече е на почти пет години и през това време Nintendo редовно пускаше уникални варианти на своите контролери Joy-Con. Често трябва да платите солидна цена за тези специални издания, особено ако по-късно искате да го закупите втора ръка чрез Marktplaats или Ebay.

За щастие можете да придадете уникален вид на своя Nintendo Switch и по друг начин. Hori пусна и контролер за конзолата, който можете да монтирате отстрани точно като Joy-Cons. Например, този контролер D-Pad за Nintendo Switch има дизайн, базиран на New Super Mario, включително самия известен водопроводчик. Задължително за феновете на Марио!

Image
Image

Колекция ЛЕГО Хари Потър 1-7

Изминаха двадесет години от излизането на Хари Потър и Философският камък. Въпреки това франчайзът все още е изключително популярен, поради което HBO направи специална среща с членовете на актьорския състав на филмите. Но можете също така да отпразнувате годишнината на любимия сериал по различен начин.

В Nedgame вече можете да спечелите колекция LEGO Harry Potter 1-7 с много отстъпка. Играта ви позволява да преминете през и да преживеете отново приключенията на всички филми. И разбира се, това върви ръка за ръка със забавния и обичан геймплей на LEGO игрите. Едва ли има по-добър начин да отпразнувате годишнината на чирака на магьосника.

Image
Image

Слушалки за игри OTL Pro G1

Често всички полагаме забележителни усилия, за да направим игровата си среда едно цяло или да я настроим според предпочитанията си. Независимо дали това е достатъчно RGB осветление, за да засенчи коледно дърво или да получите всичко в един конкретен цвят.

Понякога е доста трудно да намерите подходящи слушалки, ако сте фен на определен франчайз. За щастие OTL вече промени това за няколко добре познати серии. Компанията пусна геймърските слушалки Pro G1 в различни дизайни, като дизайн, базиран на Pikachu, Sonic или класическата Pokéball. Има ли нещо за вас?

Image
Image

Just Dance 2022

Коледните вечери, олиеболен и други вкусотии се завръщат след празниците, но това вероятно ще означава, че са добавени (нежелани) килограми. Така че е време да имате добри намерения и да започнете да спортувате много. Но тичането в кръг през студа и дъжда едва ли прави някого щастлив.

Има само начин да спортувате, да се забавлявате и то от комфорта на собствения си дом: Just Dance 2022. С играта можете да танцувате енергично на най-големите хитове на момента и то заедно с други. Преди да се усетите, отново са минали няколко часа и коледното коремче се е свило значително!

Препоръчано: