SteelSeries Rival 650 Wireless Review - Безжични игри, както никога досега

Съдържание:

SteelSeries Rival 650 Wireless Review - Безжични игри, както никога досега
SteelSeries Rival 650 Wireless Review - Безжични игри, както никога досега
Anonim

Опитът с безжичните мишки не е еднакво добър за всички. Полезно е, че няма кабел за прищипване, но това често е за сметка на времето за реакция и точността на мишката. Това не е така с тази мишка, но вие плащате 129,99 евро за нея.

С Rival 650 Wireless не е нужно да се тревожите за всичко това. Игралната мишка има скорост на отчитане от 1ms и използва технологията TrueMove 3+. Това означава, че движенията ви се предават едно към едно и сте много точни. Можете също да свържете кабел към тази мишка за игри, тъй като той е включен в кутията.

SteelSeries Rival 650 Wireless Review - Кутията

Кутията на SteelSeries Rival 650 Wireless разбира се първо съдържа самата мишка. Мишката не е голяма и не е твърде малка. Пасва удобно в ръката и дори идва с тежести, за да направи мишката по-тежка. Можете да добавите до осем пъти по четири грама, така че да можете да го регулирате точно както искате.

SteelSeries Rival 650 Wireless е, както подсказва името, безжичен. Мишката обаче може да бъде свързана и с кабел. С този кабел можете да зареждате мишката, но можете да я използвате и жично. Едно от нещата, които веднага забелязвате, е, че всъщност не забелязвате разлика между безжична мишка и мишка с кабел. Това е огромен плюс!

Накрая има Ръководство за бързо стартиране и конектор за осъществяване на Bluetooth връзка между компютъра и мишката. Всъщност съдържанието на кутията е доста очевидно. Ако искате да играете безжично, батерията, разбира се, трябва да е заредена. За щастие, това е много бързо с Fast Charge.

Мишка с кутия и тежести
Мишка с кутия и тежести

Батерията се зарежда много бързо

Батерията на Rival 650 Wireless се зарежда много бързо. Геймърската мишка SteelSeries използва Fast Charge. Това позволява батерията да се презареди за пет минути за три часа забавление от игри. Ако заредите мишката за петнадесет минути, можете да продължите напред за следващите десет часа. Това е изключително удобно, защото не искате да чакате дълго време, преди да можете да използвате мишката отново.

Когато Rival 650 Wireless е зареден на 100 процента, той ще издържи до 24 часа. Така че можете да играете любимата си игра с часове. За някои електронни спортове може да е полезно да имате различни бутони на мишката и тогава сте попаднали на правилното място с Rival 650 Wireless.

The Rival 650 Wireless специално за eSports

Rival 650 Wireless е специално проектиран за електронни спортове. Елегантният дизайн, сензорът TrueMove 3+ и бутоните отстрани осигуряват най-доброто eSports изживяване. От лявата страна на мишката има три бутона, които могат да се настройват индивидуално. Можете лесно да достигнете това с палеца си и следователно бързият отговор не е проблем с Rival 650 Wireless.

Останалите бутони са левият и десният бутон на мишката. Колелото за превъртане и бутона за задаване на вашия CPI. Има мишки за игри с повече бутони, но това понякога може да е малко преувеличено. Следователно седемте бутона на мишката са подходящи. Бутоните се вписват добре в дизайна на Rival 650 Wireless. Дизайнът е изцяло черен и можете също да зададете RGB осветление.

Rival 650 Wireless Side
Rival 650 Wireless Side

Дизайн със задаване на цветове

Това RGB осветление е едно от нещата, с които са известни продуктите на SteelSeries. Rival 650 Wireless има и RGB осветление. Можете да настроите това с помощта на софтуера SteelSeries Engine. Можете да преливате цветовете отляво, отдясно, отдолу или отгоре. Има много различни цветове, от които да избирате, което ви позволява да развихрите въображението си.

Освен това, мишката се побира удобно в ръката ви и е изцяло черна и сива до осветлението. Мишката има компактен, солиден външен вид с осветление като завършващ щрих. Този дизайн, разбира се, е много хубав, но тази безжична мишка също е невероятно точна.

Rival 650 Wireless е много точен

Rival 650 Wireless е не по-малко точна, въпреки че е безжична мишка. SteelSeries използва бързата Quantum Wireless 2.4GHz връзка. Това ви кара да се чувствате така, сякаш играете с жична мишка. Използваният сензор е TrueMove 3+. Това всъщност са два сензора.

Първият е сензор TrueMove3, който може би вече познавате от предишни мишки Rival. Вторият сензор ви позволява да регулирате разстоянието на повдигане. Тоест можете да зададете момента, в който мишката започва и спира да записва вашите движения. Всъщност можете да настроите почти всичко с Rival 650 Wireless. Сензорът TrueMove 3+ работи чудесно с безжична мишка!

Ние сами се опитахме няколко пъти да получим Victory Royale във Fortnite с Rival 650 Wireless и можете ясно да видите, че вашите движения се прехвърлят директно в играта. Особено бързото придвижване към противник е много точно. Изобщо няма да забележите, че е безжична мишка. Може би забавен факт: ние също спечелихме два мача!

Rival 650 Wireless отворен
Rival 650 Wireless отворен

Rival 650 Wireless е страхотен

Не искате ли просто да играете игра на вашия компютър? Искате ли да спечелите тази победа на всяка цена или да играете електронни спортове на високо ниво? Тогава Rival 650 Wireless е за вас. SteelSeries Rival 650 Wireless играе по същия начин като кабелна мишка, но кабелът никога не пречи.

RGB осветлението може да се регулира по такъв начин, че мишката да пасне идеално на вашата настройка. Батерията също издържа дълго и се зарежда много бързо. Може би единственият недостатък на тази мишка е цената. Плащате 129,99 евро за Rival 650 Wireless, но след това имате времето за реакция и точността на кабелна мишка.

Плюсовете и минусите

  • Много точно
  • Батерията се зарежда бързо
  • Красив дизайн с RGB осветление
  • Достатъчно бутони
  • - Цена

Популярна тема