SteelSeries Arctis 3 Bluetooth Ревю - слушалките, които трябва да имате за Switch

Съдържание:

SteelSeries Arctis 3 Bluetooth Ревю - слушалките, които трябва да имате за Switch
SteelSeries Arctis 3 Bluetooth Ревю - слушалките, които трябва да имате за Switch
Anonim

Някои слушалки привличат вниманието поради многото светлини по тях, а други слушалки се открояват с футуристичен дизайн. Други слушалки се доказват, като блестят в простота и позволяват на функциите, които предлагат, да говорят сами за себе си. SteelSeries Arctis 3 Bluetooth, слушалка, която вече е ваша за 119 евро, попада в последната категория.

Просто, но стилно

Arctis 3 се предлага в пет различни цвята: черен, червен, бял, син и сив. След това този цвят украсява цялата слушалка, с изключение на подложките за уши. Тези винаги са черни. Със своите матирани чаши за уши, които показват само логото на SteelSeries, и пластмасовата облегалка за глава, слушалките изглеждат доста прости.

Простото не означава, че слушалките изглеждат евтини. Напротив, аксесоарът дори изглежда доста стилен поради еднообразната си визия. Чашките за уши и облегалката за глава са изработени изцяло от пластмаса, включително точките, които гарантират, че чашките за уши са въртящи се. Въпреки че тези точки се чувстват стабилни, това може да е точка, в която бързо настъпва износване.

Под облегалката за глава е най-отличителният елемент на слушалките: платнена лента, която осигурява възможност за регулиране. SteelSeries са копирали това от аксесоарите за зимни спортове, защото тази лента е много подобна на лента от ски очила. Но работи: лентата е приятна за главата и гарантира, че слушалките няма да дразнят главата ви по време на дълги сесии на игра.

За съжаление, възглавничките за уши на Arctis 3 ще причинят това на ушите ви, ако играете повече от три часа. Защото въпреки че тези платнени възглавнички за уши са направени със специална техника Airweave, която поддържа ушите ви хладни, те просто не са достатъчно дебели. В резултат на това ще страдате от ушите си с течение на времето и с малко по-дебела възглавничка за уши това нямаше да е така.

Ревю на SteelSeries Arctic 3
Ревю на SteelSeries Arctic 3

Безжично и/или кабелно използване

Поглеждайки отвъд дизайна, слушалките са особено завършени за слушалки в своя ценови диапазон. Това е лесна за използване слушалка, при която всички бутони могат да бъдат намерени в долната част на чашките за уши. От дясната страна е Bluetooth, а също и бутонът за включване/изключване на слушалките, докато от лявата страна има бутон за сила на звука, бутон за изключване на звука, USB порт за зареждане и 3,5 мм жак. Прибиращият се микрофон също е скрит тук.

Готиното при Arctis 3 Bluetooth е, че слушалките могат не само да се използват безжично или с кабел, но могат да управляват и двете функции едновременно. Това означава, че можете да го свържете кабелно към вашия Switch (или друго устройство) и едновременно с това да го свържете към телефона си чрез Bluetooth. Така че можете да възпроизвеждате звука на играта си през слушалките в ушите си, но в същото време да разговаряте с приятелите си чрез приложението Switch Online на телефона си! Тъй като услугата Nintendo поддържа само чатове през приложението на вашия телефон, това е решението за геймъри, които искат да играят онлайн с приятели на конзолата.

Този начин на свързване също ви дава възможност да слушате плейлист от Spotify, докато играете, докато звукът от играта продължава. Това, че след това звукът се смесва, е друга история, но все пак е възможно. С включените кабели Steelseries Arctis 3 е подходящ не само за Nintendo Switch, но и съвместим с компютър, таблет, смартфон, PlayStation 4 или Xbox One.

Ревю на SteelSeries Arctic 3
Ревю на SteelSeries Arctic 3

Коригирайте по ваш вкус

За да регулирате звуковите настройки на слушалките, между другото ви трябва компютър. Веднага след като свържете Arctis 3 Bluetooth към компютър, можете да използвате софтуера SteelSeries Engine 3. Това ви позволява да настроите слушалките по ваш вкус, като използвате еквалайзера, който ви предлага програмата. Изисква се да регистрирате слушалките в SteelSeries и след това можете да коригирате нещата по ваш вкус.

На всички други устройства самите слушалки вече осигуряват доста добър звук, въпреки че не можете да ги настроите там, тъй като софтуерът SteelEngine е само за компютър. 40-милиметровите неодимови драйвери в чашките за уши предават добре ясните и весели звуци от игри като Breath of the Wild и Super Mario Odyssey и също така ви дават разумен бас. Само максималната сила на звука, която произвеждат слушалките, не е особено силна.

За щастие функцията за потискане на шума в слушалките абсорбира външния шум много добре, така че можете да играете на спокойствие, без да ви безпокоят. Тази функция не е ограничена само до чашките за уши, но и микрофонът е оборудван с нея. Децата, които крещят на заден план, няма да бъдат лесно чути от вашите приятели, така че можете да продължите да играете с вашата група Splatoon необезпокоявани.

Ревю на SteelSeries Arctic 3
Ревю на SteelSeries Arctic 3

Ревю на SteelSeries Arctis 3 Bluetooth – Опростен дизайн, но пълен с функции

За слушалки, които струват по-малко от 120 евро, SteelSeries Arctis 3 Bluetooth е аксесоар с отлично качество. Силата на звука не е толкова висока, колкото при някои други модели, но нейната яснота го компенсира. И докато слушалките блестят в своята простота, те съдържат мощен актив.

Тайната на Arctis 3 се крие в неговата уникална функция: използването на Bluetooth в допълнение към кабелна връзка. Това с право прави Arctis 3 слушалките за игри за Switch, особено сега, когато услугата Switch Online току-що стартира, но и изключително подходящ аксесоар за други устройства като PC, PS4 и Xbox One.

Плюсовете и минусите

  • Кабелно и безжично едновременно
  • Стилен дизайн
  • Ясен звук
  • Потискане на шума
  • Подложките за уши дразнят по време на дълги сесии
  • Звукът не може да бъде особено силен

Популярна тема