Топ 5 на най-добрите мишки за игри за електронни спортове - Steelseries, Logitech и Razer

Съдържание:

Топ 5 на най-добрите мишки за игри за електронни спортове - Steelseries, Logitech и Razer
Топ 5 на най-добрите мишки за игри за електронни спортове - Steelseries, Logitech и Razer
Anonim

Геймърската мишка за eSports няма забавяне при въвеждане и трябва да пасва удобно в ръката, но често е лично предпочитание. Има огромен асортимент и затова не е лесно да изберете мишка за игри. Геймърските мишки на различните марки имат различно тегло, различна форма и външен вид. За да направим избора малко по-лесен, сме посочили петте най-добри мишки за игри.

5. Razer DeathAdder Elite

Този списък с най-добрите геймърски мишки за електронни спортове започва от Razer DeathAdder Elite. Тази оптична мишка за игри гарантира изключителна прецизност. Всеки път, когато се прицелите в главата на опонента си с едно бързо движение в игра на Call of Duty: Black Ops 4, вие уцелвате целта. Но това не е всичко, защото Razer DeathAdder Elite има и редица допълнителни бутони.

Общо тази игрална мишка от Razer има седем регулируеми бутона. Всички бутони могат да бъдат конфигурирани с помощта на софтуера Razer Synapse. Два от тези бутони са от лявата страна на мишката. Позволява бързо превключване между различни оръжия във Fortnite Battle Royale или Counter-Strike: Global Offensive; две игри, в които всяка секунда е от значение.

Razer DeathAdder Elite вече се предлага в bol.com за 64,90 евро.

Image
Image

4. SteelSeries Rival 650 Wireless

В наши дни също се произвеждат отлични безжични мишки за игри. Ето защо не е изненадващо, че SteelSeries Rival 650 Wireless е в този списък с най-добрите мишки за игри за електронни спортове. Ние оценихме тази мишка в нашия преглед на SteelSeries Rival 650 Wireless, в който дадохме на това устройство огромната оценка 9. Единственият недостатък на тази игрална мишка е цената, тъй като устройството струва 129,99 евро.

Едно от големите предимства на тази мишка за игри е, че кабелите никога не пречат. Недостатък може да бъде, че мишката може да има забавяне, но това със сигурност не е случаят с Rival 650 Wireless. Животът на батерията също е отличен, защото с едно зареждане можете да играете до 24 часа. Докато играете различни шутъри с тази игрална мишка, няма да забележите, че играете с безжична мишка. Освен това тази мишка също има два бутона отляво, така че можете бързо да използвате различни елементи в игри като League of Legends и DOTA 2.

SteelSeries Rival 650 Wireless се продава за 129,99 евро.

Image
Image

3. Logitech G903

Трето място заема Logitech G903. Това е безжична мишка за игри, така че няма да се притеснявате от досаден кабел, който пречи на обхвата ви. Веднага можем да кажем, че това е и най-скъпата мишка в този списък, защото плащате 179,00 евро за това устройство. Ето защо тази мишка не е по-високо в този списък с най-добрите мишки за игри за електронни спортове.

G903 използва технологията Lightspeed на Logitech. Това дава на игралната мишка време за реакция от една милисекунда. Това е колкото една жична мишка. G903 има единадесет регулируеми бутона, което прави тази игрална мишка изключително подходяща за MOBA игри. Logitech G903 също издържа не по-малко от 32 часа, когато изключите RGB осветлението. Достатъчно за много дълга игрова сесия!

Logitech G903 обикновено се продава за 179 евро. В момента геймърската мишка струва 139 евро в bol.com.

Image
Image

2. SteelSeries Rival 710

Мястото на второ място отново е заето от игрална мишка SteelSeries. SteelSeries Rival 710 излезе през 2018 г., но не е безжичен като Rival 650 Wireless. Друга голяма разлика между двете мишки е, че Rival 710 се усеща много по-тежка. Колко тежка искате мишката ви е най-вече лично предпочитание, така че ако искате тежка мишка, това може да е най-добрият избор за вас.

Готина функция, която не сме виждали при други мишки за игри, е LED екранът отпред на мишката. Можете да показвате различни текстове, лога или собственоръчно изработена рисунка. Освен това има редица игри, включително DOTA 2 и Counter-Strike: Global Offensive, където можете да видите резултата на мишката. Тази мишка също е скъпа, но не толкова скъпа, колкото Logitech G903 и SteelSeries Rival 650 Wireless.

SteelSeries Rival 710 обикновено се продава за $109,99. Но в момента игралната мишка се продава в bol.com за 84,99 евро.

Image
Image

1. Finalmouse Air58 Ninja

Finalmouse Air58 Ninja е най-популярната игрална мишка за изминалата година. Мишката е разработена от Finalmouse в сътрудничество с популярния стриймър на Fortnite Tyler “Ninja” Blevins. В момента Air58 Ninja е напълно разпродаден в Америка и Европа. Уникалното при тази мишка е теглото, защото Finalmouse Air58 Ninja тежи само 58 грама. Това е два пъти по-малко от SteelSeries Rival 710 от този списък с най-добрите мишки за игри за електронни спортове.

Тази мишка за игри се използва от много професионални геймъри. Тъй като мишката е толкова лека, имате чувството, че дори не държите мишка. Това ви прави едно цяло с играта. Все пак теглото на игралната мишка остава лично предпочитание. Ако харесвате много лека мишка, FinalMouse Air58 Ninja е най-добрата игрална мишка за електронни спортове.

В момента Finalmouse Air58 Ninja е разпродаден навсякъде. Но игралната мишка може да бъде закупена от този уебсайт.

Популярна тема