Steelseries Arctis 1 Ревю - Най-добрите бюджетни слушалки за игри?

Съдържание:

Steelseries Arctis 1 Ревю - Най-добрите бюджетни слушалки за игри?
Steelseries Arctis 1 Ревю - Най-добрите бюджетни слушалки за игри?
Anonim

Слушалките съдържат същите звукови драйвери като Arctis 7, така че качеството на звука е много добро. Слушалките са с 3,5 мм жак. В резултат на това може да се използва за игри, но поради минималистичния дизайн можете също да използвате слушалките с мобилния си телефон за музика, например.

Освен това, слушалките се доставят с 3,5 мм сплитер за връзка с компютър. Когато двата кабела са свързани, той е дълъг 3 метра. Има и две глави на лявата слушалка, с които можете да заглушите микрофона си и колело, с което можете да регулирате силата на звука.

Steelseries Arctic 1
Steelseries Arctic 1

Комфорт

Слушалките са много удобни, те са много подходящи за дълги сесии на игри и защото са доста леки. В резултат на това почти не усещате, че имате слушалки. Подложките за уши са много еластични. Те се адаптират добре към формата на главата ви, като ви дават още по-голяма плътност на звука. Външната част на подложките за уши е изработена от плат, а вътрешната е от кожа. Възглавничките за уши също са "over ear", което означава, че минават над ушите ви, което гарантира по-добро затваряне на звуците около вас.

Слушалките са толкова леки, защото са направени почти изцяло от пластмаса. Независимо от това, той е доста здрав и също така гъвкав. Това е така, защото вътрешността на слушалките е подсилена с тънки пластмасови листове и има метална пластина в лентата за глава за допълнителна здравина.

Слушалките се регулират по традиционния начин, така че вече нямат лента за глава, както при предишните модели Arctis. Това не е незабавно предимство, но според нашия опит традиционната версия е по-удобна, защото оказва по-малко натиск върху горната част на главата ви, което не е добре за дълги игрови сесии.

Steelseries Arctic 1
Steelseries Arctic 1

Как е звукът?

Както е описано по-горе, слушалките имат същите звукови драйвери като предишния Arctis 7. Това означава, че слушалките имат приблизително същия свободен нервен звук като техните предшественици. Въпреки това, има малко повече бас в Арктика 1.

Слушалките ви правят по-ангажирани в свиренето, като правят звука по-„потапящ“. В играта Steelseries Arctis 1 дава повече предпочитание на гласовете на другите играчи, отколкото на звука в играта, така че комуникацията ви да остане добра. От гледна точка на музика, няма много особености в него и е сравним със слушалки от същия ценови клас.

Steelseries Arctic 1
Steelseries Arctic 1

Как звучи микрофонът?

Слушалките имат доста добър микрофон за своя ценови клас с чист звук. Наричат го микрофон "Clear Cast". Той блокира всички околни шумове, така че другите ви играчи да не се притесняват от, например, лаещо куче. Можете също да премахнете микрофона, така че да можете да се разхождате навън със слушалките.

Steelseries Arctic 1
Steelseries Arctic 1

Steelseries Arctis 1 най-добрите бюджетни слушалки за игри ли са?

Steelseries Arctis 1 е добра бюджетна слушалка за игри, която надхвърля очакванията. Стои добре, има приличен звук и микрофонът също работи добре. Като цяло, определено е в топ 5 на бюджетните слушалки за игри.

Имате ли малко по-голям бюджет? прочетете отзивите за Arctis pro и Arctis 3

Плюсовете и минусите

  • Добро съотношение цена/качество
  • Добър микрофон
  • Доста евтино
  • Удобно
  • Разумен звук
  • Фиксиран кабел

Популярна тема