Съвет: Можете да създадете домашно работно място с тези продукти от SteelSeries

Съдържание:

Съвет: Можете да създадете домашно работно място с тези продукти от SteelSeries
Съвет: Можете да създадете домашно работно място с тези продукти от SteelSeries
Anonim

SteelSeries Apex 5 RGB хибридна механична клавиатура

Докато работите от вкъщи, вероятно има едно устройство, което ще използвате често: вашата клавиатура. Независимо дали става въпрос за писане на отчети или статии, за въвеждане на цели серии от числа в Excel или за релаксиране след това с помощта на игра, често ще задействате клавиатурата си. Следователно не е излишен лукс да закупите добра хибридна механична клавиатура, като например SteelSeries Apex 5 RGB.

Клавиатурата SteelSeries е стандартна клавиатура в пълен размер, което означава, че има всички бутони, от които се нуждаете, включително цифровата клавиатура отдясно. Идеален, ако например често използвате числа, докато работите. В допълнение, SteelSeries Apex 5 RGB също има бутон за изключване на звука и колело за сила на звука в горния десен ъгъл на клавиатурата, така че можете да регулирате силата на звука мигновено.

Image
Image

В допълнение, има най-впечатляващия аспект на Apex 5, а именно OLED екран, на който можете да показвате различни неща. Например, помислете кой говори в Discord или каква песен свирите. Можете също така да създавате различни профили с лични предпочитания чрез софтуера. Независимо дали става въпрос за настройка на експонацията или коя функция използвате за екрана, всичко е възможно. Искате ли да превключите настройките си към нормален формат след ден работа във Photoshop? Тогава това е възможно с натискането на един бутон.

Разбира се, най-важното нещо за механичната клавиатура е комфортът при писане и в това отношение SteelSeries Apex 5 RGB определено е задължителен. Клавиатурата не използва нормални механични превключватели, но има така наречените Hybrid Blue механични превключватели. Тези клавиши са комбинация от гладкото докосване на мембранна клавиатура и тактилната неравност на механичната клавиатура. И най-важното: след ден писане няма да имате проблеми с пръстите си!

Image
Image

Безжична мишка SteelSeries Rival 3

Освен удобна клавиатура, имате нужда и от мишка, с която можете да работите през целия ден. За щастие, днес можем да кажем сбогом и на кабелите на мишката, които могат да се закачат зад препятствия на бюрото ви и да попречат на използването на мишката.

Безжичната мишка SteelSeries Rival 3 е, както подсказва името, напълно безжична. Не е нужно да се притеснявате, че батерията ще ви свърши по средата на работния ден, защото Rival 3 Wireless не използва вътрешна батерия, която трябва да презареждате редовно, а използва две AAA батерии, които издържат повече от 400 часа. отивам. И тогава става въпрос просто за поставяне на две нови батерии.

Image
Image

Оставете мишката да се свърже с вашия компютър или лаптоп или също с парче торта чрез Bluetooth или 2,4 GHz връзка. Когато включите предоставения донгъл в избраното от вас устройство, веднага получавате опцията да инсталирате софтуера SteelSeries Engine 3, с който можете да регулирате всички настройки на вашите продукти SteelSeries. И дори без софтуер, можете да започнете веднага с мишката. Препоръчваме само инсталирането на SteelSeries Engine 3, защото с програмата можете не само да регулирате финото RGB осветление, но и функциите на шестте бутона на мишката и разбира се настройките на DPI.

Формата на мишката също е удобна за използване през целия ден. Това е така наречената двулична мишка, което означава, че формата е симетрична и може да се използва от десничари и левичари. Ако искате да използвате мишката с лявата ръка, ще имате само проблема, че страничните бутони са отляво. По отношение на сцеплението, SteelSeries Rival 3 Wireless има фино покритие, така че няма да се изплъзне от ръцете ви, дори ако имате краен срок или когато играете интензивен шутър след работа.

Image
Image

Безжични слушалки SteelSeries Arctis 1

От първото блокиране преди почти година, програми като Microsoft Teams, Zoom, Google Meet и Skype отбелязаха огромно увеличение в броя на потребителите. Това, разбира се, не е толкова лудо, защото сега, когато повечето хора работят от вкъщи, те трябва да поддържат връзка с колеги и приятели по един или друг начин. Ето защо е хубаво, ако можете да общувате добре по време на среща и можете да разбирате добре всички.

Следователно слушалки като SteelSeries Arctis 1 Wireless са много полезна покупка в тези времена. Слушалките имат микрофон, който може да бъде включен или включен за нула време чрез 3,5 мм връзка. И ако искате бързо да заглушите звука си, има специален бутон за микрофона на лявата слушалка. Освен това има и колело за сила на звука, за да регулирате звука, ако не можете да чувате колегите си добре - или просто твърде добре.

Image
Image

Последните два елемента, които ще намерите на наушниците са бутон за захранване, вход за слушане с предоставения кабел и вход за микро USB кабел, с който можете да заредите батерията. Тук също не е нужно да се притеснявате, че внезапно няма да имате звук по време на среща, защото батерията може да издържи 20 часа без прекъсване и след това може да се зареди бързо.

При слушалки, разбира се, не само микрофонът е важен, но и звукът, който идва от динамичните драйвери. Стандартно извън кутията, SteelSeries Arctis 1 Wireless е доста басов, което е идеално, ако искате да играете експлозивна екшън игра. Ако предпочитате нещо друго, като например фокус върху средните честоти за гласове, можете да регулирате звука чрез редица профили чрез SteelSeries Engine 3 или можете сами да започнете с еквалайзера. Добавете към това факта, че слушалките могат да се използват не само на компютър, но и на PlayStation, Xbox и Nintendo Switch, и ще имате много силно универсално устройство.

Тази статия е написана в сътрудничество със SteelSeries.

Популярна тема