4 готини безжични функции SteelSeries Arctis 1 подред [тествани на gamescom]

Съдържание:

4 готини безжични функции SteelSeries Arctis 1 подред [тествани на gamescom]
4 готини безжични функции SteelSeries Arctis 1 подред [тествани на gamescom]
Anonim

SteelSeries отдавна е известен като един от най-добрите производители, когато става въпрос за хардуер за игри. Помислете например за SteelSeries Apex 7 или слушалките Arctis 1. Хем добри продукти, хем въпросът е дали новите слушалки SteelSeries Arctis 1 Wireless ще попаднат в този списък. Работихме обстойно със слушалките и изброихме най-страхотните функции!

Безжични игри

Нека започнем с най-голямата от безжичните характеристики на SteelSeries Arctis 1, което е фактът, че слушалките са напълно безжични. Както тествахме сами, това ви позволява да се наслаждавате на игри без забавяне. По този начин синхронизирате звука със случващото се в играта и, разбира се, можете лесно да говорите помежду си чрез гласов чат с мултиплейър игри.

Това е възможно на различни платформи, включително PlayStation 4, компютър, Nintendo Switch и мобилен телефон. Можете да направите това просто като включите включения USB-C ключ в правилния порт и сте готови за използване. Например, включен е специален USB към USB-C кабел, който можете да включите към вашия компютър или PlayStation 4, за да можете бързо да се насладите на безжични игри.

Наслаждение в движение (и особено с превключвател)

Не можете просто да играете безжични игри на компютър или PlayStation 4, защото USB-C ключът може лесно да бъде включен във вашия Nintendo Switch или мобилен телефон. Това ви позволява бързо и лесно да играете в движение. Включете донгъла в устройството си и сте готови.

Това със сигурност е страхотна слушалка за потребителите на Switch, защото те имат малко възможности, когато става въпрос за безжични слушалки. Тъй като не е възможна Bluetooth връзка с Switch, скоро ще бъдете принудени да използвате кабелни слушалки. Това вече е нещо от миналото и ще бъде голям плюс за хората, които пътуват много, защото сега можете да играете Astral Chain във влака с безжични слушалки.

Фактът, че това е USB-C донгъл означава само, че устройствата iPhone нямат късмет. Имат светкавица и за съжаление ключът не влиза в нея. Потребителите на iPhone (и Xbox One), разбира се, биха могли да използват слушалките, ако ги свържат чрез включения 3,5 мм кабел, но тогава слушалките губят безжичния си режим и това е точно мястото, където се намират тези слушалки. в excels.йени

Функции на обвивката

Тъй като слушалките са настроени за безжични игри, на черупките са поставени редица полезни функции. Тези функции са предназначени да ви позволят да работите със слушалките за нула време. Помислете за контролни бутони, които са полезни във всяка ситуация, като контрол на звука и възможност за заглушаване на микрофона.

Този микрофон може да бъде изключен от слушалките по всяко време. Това бързо превръща слушалките в слушалки, които можете да носите със себе си навсякъде. Дизайнът се вписва много добре в днешния пазар на слушалки и бързо може да бъде сбъркан със слушалки за над ушите.

SteelSeries Engine

Последната от безжичните характеристики на SteelSeries Arctis 1 за обсъждане е може би една от най-големите. Въпреки че сме изкушени да споменем 20-часовия живот на батерията, наистина SteelSeries Engine прави най-голямата разлика. Този механизъм може да бъде изтеглен отделно и може да се използва за фина настройка на звука на SteelSeries Arctis 1 Wireless.

По този начин можете да регулирате нивата на микрофона и да регулирате еквалайзера по ваш вкус. Това ви позволява да бъдете една крачка пред конкуренцията, като намерите перфектните настройки за вашия слух. Виждате го по-често в наши дни на по-високо ниво. Играчите, които чуват стъпките, идващи от определен ъгъл, могат да реагират по-бързо и по-добре и по този начин да бъдат една крачка пред конкуренцията.

Поред най-добрите безжични функции на SteelSeries Arctis 1

Сега, след като знаете кои са най-добрите функции на SteelSeries Arctis 1 Wireless, можете да помислите да вземете слушалките сами. Слушалките струват 119,99 евро и ще бъдат достъпни за закупуване от петък през онлайн магазина SteelSeries.

За повече информация относно gamescom 2019, моля, посетете нашата специална страница за gamescom 2019.

Препоръчано: