SteelSeries пуска мишка за игри за всички жанрове с Rival 5

Съдържание:

SteelSeries пуска мишка за игри за всички жанрове с Rival 5
SteelSeries пуска мишка за игри за всички жанрове с Rival 5
Anonim

Ако търсите мишка за игри, скоро ще разберете, че производителите включват устройствата за конкретна цел. Например, има мишки за игри, които са направени възможно най-леки за феновете на FPS игри, докато мишките за MMO имат почти пълна клавиатура отстрани.

Много геймъри просто не играят един жанр и да сменят мишката си с всяка игра не е идеално - а също и скъпа шега. За да предложи мишка за игри, която е у дома си на всички пазари, SteelSeries сега идва с SteelSeries Rival 5. Това ново устройство предлага достатъчно бутони в обсега на палеца ви за MMO или MOBA - общо девет програмируеми бутона - без да ви пречи по време на състезателна стрелба като Valorant или Apex Legends.

Много функции на ниска цена

SteelSeries е един от първите производители, които измислиха удобен, но същевременно двуличен дизайн. Това също е ясно отразено в Rival 5, защото формата е очевидна. За разлика от Rival 3 и Sensei, новата мишка за игри просто не е напълно двусмислена и предлага малко повече място за палеца отляво.

С големия фокус върху състезателните стрелби днес, мишките за игри също стават по-леки и SteelSeries следва тази тенденция с Rival 5. Мишката е 85 грама „тежка“и също така има гъвкав кабел от плат, за да предотврати да не ви пречи по време на игра. SteelSeries изисква забележително ниска цена за целия пакет, тъй като с 69,99 евро Rival 5 е в ниския до среден клас за мишки за игри през 2021 г.

Популярна тема