5 добри слушалки за Xbox Series X

Съдържание:

5 добри слушалки за Xbox Series X
5 добри слушалки за Xbox Series X
Anonim

За този списък с добри слушалки за Xbox Series X избрахме няколко критерия. Например, качеството на звука, разбира се, трябва да е добро и, когато е възможно, дори да дава предимства в игрите, защото можете да чуете по-точно, например, къде са враговете. Дизайнът също трябва да бъде първокласен и удобството, разбира се, никога не може да бъде достатъчно голямо.

Bang & Olufsen Beoplay Portal

Започваме с Bang & Olufsen Beoplay Portal, който шведската компания разработи в сътрудничество с Microsoft. Този зашеметяващ елемент веднага хваща окото благодарение на много красивия дизайн, който се характеризира с шведската марка, която от години съчетава стил с функционалност. Не е по-различно с Beoplay Portal, където чашките за уши (в допълнение към формирането на ушите ви) имат вградени бутони за разговор с приятели в допълнение към красиво лъскаво покритие.

Не можете да видите самия микрофон, защото различните микрофони са вградени в самите слушалки. Все пак той постоянно осигурява ясен звук, така че вашите приятели могат лесно да ви чуят в Call of Duty Warzone или Fortnite. Освен това слушалките са изключително подходящи за дълги сесии, защото са леки като перце и седят удобно на главата.

Може би най-впечатляващото нещо е, че Beoplay Portal има много опции чрез специално приложение. Това ви позволява да избирате от различни профили в зависимост от играта, която играете. Добавете към това впечатляващ живот на батерията (дванадесет часа с Xbox Wireless, Bluetooth и Active Noise Canceling или двойно повече без Xbox Wireless) и имате слушалки, които със сигурност оправдават солидната цена от 499,99 евро. Разбира се, не всеки ще има тези пари или ще е готов да плати за тях, но приемете от нас, че това е добра инвестиция за сега и за бъдещето.

Image
Image

Xbox Безжични слушалки

Ако искате да изберете по-евтин вариант, можете също да изберете безжичните слушалки Xbox. Това е разработено от самия Microsoft и струва само 99 евро. Разликата с Beoplay Portal може да се намери главно в опциите, защото те са много по-малко обширни. Например, еквалайзерът на безжичните слушалки Xbox не е наличен на всяко устройство. Това е малко разочароващо.

От друга страна, звукът е много добър и слушалките все още стоят добре на главата ви след часове игра. Разликата например с портала Beoplay е, че безжичните слушалки Xbox имат микрофон, който стърчи. Това не се регулира и стърчи стандартно, така че можете да използвате слушалките само като слушалки за игри, освен ако не искате да ходите по улицата с отличен микрофон.

Image
Image

SteelSeries Arctic 9X

Ако все още можете да намерите труднодостъпния SteelSeries Artics 9X, имате късмет. Тези слушалки са много добри, ако играете на Xbox Series X. Това разбира се е свързано с интегрираната безжична връзка на Xbox, така че нямате нужда от донгъл, за да се свържете с вашия Xbox Series X.

В допълнение, слушалките са оборудвани с много опции, които обогатяват игрите от следващо поколение, като например 3D пространствено аудио. По този начин знаете точно къде е врагът веднага щом чуете стъпки. Животът на батерията на слушалките също е добър, въпреки че самото покритие е малко по-малко. Бутоните на слушалките не са толкова добре скрити, а микрофонът (въпреки че е разтегателен) не може да се изключи. Цената на тази слушалка е 199,99 евро, ако е на склад.

Image
Image

Turtle Beach Ste alth 700 Gen 2

Turtle Beach Ste alth 700 Gen 2 също е слушалка, която ще привлече вниманието ви. По отношение на цената (139,99 евро) тези слушалки не са много по-скъпи от Xbox Wireless Headset, но са удобни за почти всички. Освен това за тези слушалки не се нуждаете от донгъл, който да изисква USB порт на вашия Xbox Series X. Осъществява се проста връзка чрез Xbox Wireless, след което батерията продължава да издържа дълго време.

Въпреки това, най-доброто от всичко е, че качеството на звука на Ste alth 700 Gen 2 е дори по-добро от предишното поколение. Микрофонът също е много добър, защото улавя гласовете много прецизно. Може би единственият недостатък на слушалките е, че могат да бъдат малко тесни, ако имате голяма глава.

Image
Image

Corsair HS75 XB Wireless

Завършваме с големи слушалки, когато става въпрос за размер, а именно Corsair HS75 XB Wireless. Тези слушалки поставят голям акцент върху добрия микрофон, за да бъдете ясно разбрани от вашите колеги, но не спират дотук. С много баси аудиото се издига на следващото ниво, особено ако използвате приложението Dolby Atmos, което идва с него.

Качеството, което това произвежда, се отразява в цената. С цена от 163 евро това е разумна цена, но не всеки е готов да плати за слушалките. Освен това дизайнът не е оптимален. Слушалката е доста голяма и това не е плюс за всеки. Това прави слушалките да изглеждат малко тромави.

Тази статия е в сътрудничество с Bang & Olufsen.

Популярна тема