5 причини, поради които Steelseries Arctis 7P е толкова приятен

Съдържание:

5 причини, поради които Steelseries Arctis 7P е толкова приятен
5 причини, поради които Steelseries Arctis 7P е толкова приятен
Anonim

Много хубави слушалки за уши

Със слушалките, които се поставят над ушите, искате те да стоят удобно на главата ви. И за предпочитане за дълго време. Слушалките SteelSeries имат свой собствен стил, когато става въпрос за областта на ушите. Меки възглавнички, които напълно покриват ушите и са много удобни. SteelSeries Arctis 7P+ има тези красиви меки подложки, с които сте свикнали от марката. И тъй като възглавничките прилягат добре на ушите ви, можете да ги носите на главата си с часове, ако не и цял ден. Много слушалки не могат да кажат това.

Материалът на другите слушалки често е малко по-твърд, така че можете да почувствате известно дразнене в ушите си след няколко часа. Някои слушалки са по-добри по отношение на шумопотискането, например, и разбира се, това е лично нещо, което предпочитате, но ако търсите нещо меко за вашите уши, SteelSeries е вашата марка! В допълнение, самата лента за глава е изработена от стомана и следователно със здраво качество, като същевременно не става тежка. Изкуство!

Image
Image

Микрофонът е сгъваем

Друго нещо, което е много хубаво, е микрофонът. При по-евтините модели на Steelseries той виси на лентата за глава и винаги ще бъде там. При SteelSeries Arctis 7P+ микрофонът е вграден по такъв начин, че можете да го премахнете и следователно също да го съхранявате. Супер удобен, когато не ви трябва. След като започнете да играете и искате да купонясвате, просто го извадете и можете просто да говорите с приятелите си и да се развихрите в красиви светове на игри.

Image
Image

Многократна употреба

Ако се чувствате дълбоко в джобовете си, удобно е, че можете да използвате слушалките и на множество платформи. Тези слушалки са специално разработени за PlayStation 5, но могат да се използват и за PlayStation 4, PC, Android и Switch. По-специално последното е хубав страничен ефект, защото можете също да играете безжично на вашето устройство Nintendo с разширение. Наистина страхотно!

Възпроизвеждането безжично е чудесно, но с обикновен кабел можете също така просто да включите слушалките в, например, вашия лаптоп или старата школа: дискмен. Да, някои хора харесват ретро!

Image
Image

Дълъг живот на батерията

Това, което също е полезно е, че батерията издържа 30 часа. Вярно е, че не сме тествали това широко, но е добре да знаете, че можете да го използвате отново след зареждане. С игра като Horizon Forbidden West можете да се изгубите с часове и тогава е хубаво да знаете, че не е нужно да презареждате толкова бързо.

Image
Image

Страхотен звук

Не на последно място: звукът е много приятен. Тествахме слушалките с няколко игри и всичко е приемливо. За Series X това не са слушалките с най-добро качество по отношение на звука, но със сигурност можете да играете с тях цял ден. Определено ще имате предимство на цифрово бойно поле!

Любопитни ли сте за всички функции на тези слушалки? Не забравяйте да проверите всички спецификации на уебсайта на SteelSeries. За да е ясно, това не е реклама. Това съдържание не е платено. Долуподписаният е просто „фен“на SteelSeries като марка! Слушалките се предлагат в черно или бяло.

Популярна тема