SteelSeries представя колекция Prime, разработена за Esport

Съдържание:

SteelSeries представя колекция Prime, разработена за Esport
SteelSeries представя колекция Prime, разработена за Esport
Anonim

Най-новата гама SteelSeries Prime е разработена съвместно с професионалистите на Esport, за професионалистите да печелят шампионати. Според SteelSeries колекцията е разработена с цел печалба. Гамата се състои от три чисто нови мишки, разработени от Esport, и изцяло нови слушалки.

Първата опция е мишка Prime. Разработен съвместно с най-големите отбори по електронни спортове, той има фигура, специално направена за състезания по игри и предлага комфорт за най-високо ниво на игра. Това се предлага за 70 евро.

Има и два други вида мишки, наречени Prime+ и безжична мишка. Prime+ е почти същата като първата мишка, но също така предлага опции за персонализиране, които мишката Prime не предлага. Безжичната мишка също предлага всичко като първата мишка, но вече е напълно безжична, издържа дълго време и се зарежда много бързо. Prime+ се продава за 90 евро, а безжичната мишка за 140 евро. Висока цена, но идеална, ако искате да станете професионален геймър.

SteelSeries Prime Collection предлага слушалки за Esport

Разбира се, че трябва да можете да чувате всичко, когато сте по средата на състезателна игра, особено ако играете електронни спортове и трябва да направите всичко възможно, за да не умрете. В резултат на това SteelSeries представя и чисто нови слушалки, наречени Arctis Prime.

Слушалките Arctis въвеждат шумоизолация в наушниците, като напълно елиминират фоновия шум, като същевременно ви позволяват да чувате всичко в големи детайли в играта. Тези нови слушалки SteelSeries, специално разработени за Esport състезания и професионални геймъри, се предлагат за 120 евро.

Купете най-новите слушалки SteelSeries Arctic тук!

SteelSeries се обединява много пъти с Esport екипи като FaZe Clan, Red Bull OG и SpaceStation. С най-новата колекция Esport тези отбори могат да се забавляват напълно, но и да се състезават в различни игри, за да спечелят трофея.

Популярна тема