Тези предимства се предлагат от новите геймърски слушалки SteelSeries Arctis Nova

Съдържание:

Тези предимства се предлагат от новите геймърски слушалки SteelSeries Arctis Nova
Тези предимства се предлагат от новите геймърски слушалки SteelSeries Arctis Nova
Anonim

Студиен звук в слушалки за игри

За да се насладите напълно на игрите си, важно е да имате слушалки за игри, които могат да доставят висококачествен звук до тъпанчетата ви. Преди това SteelSeries представи новата линия Arctis Nova на Gamescom 2022.

И трите нови геймърски слушалки - SteelSeries Arctis Nova 1, Arctis Nova 3 и Arctis Nova 7 - са оборудвани с комбинация от хардуер и софтуер, за да поглезят ушите ви. Хардуерът идва под формата на драйвери High Fidelity на SteelSeries, които представят възможно най-много детайли, така че да можете да получите всичко, докато играете. Вече сме виждали тези драйвери във впечатляващите SteelSeries Arctis Nova Pro.

Тези драйвери са изведени на следващото ниво от софтуерния пакет Sonar Audio. Този софтуер използва саундтрака на 5.1 или 7.1 съраунд звук и изпраща този сигнал към слушалките с правилното разположение на звуците. По този начин получавате точен звук на 360 градуса около вас. Идеален за пълно потапяне в странен свят или за чуване на приближаването на враговете ви в състезателна стрелба.

Image
Image

Коригирайте всичко точно

Ако има елемент от звука, който не харесвате, има просто решение с геймърските слушалки SteelSeries Arctis Nova. Със софтуера можете не само да осигурите пространствено аудио, но и да получите достъп до обширен параметричен еквалайзер.

Може би се чудите какво е параметричен еквалайзер. Много просто, със софтуера можете да регулирате силата на звука по цялата честота на слушалките за игри SteelSeries Arctis Nova. Например, искате ли да чуете по-добри стъпки в бомбастична игра като Battlefield? След това намалявате малко ниските честоти. Наистина ли искате да усетите експлозиите? След това можете да направите обратното.

За разлика от друг софтуер с еквалайзери, с параметричния еквалайзер можете сами да попълвате честотите и имате много повече контрол върху тях. Това прави геймърските слушалки изключително подходящи и за мултимедия. Например, обичате ли да слушате музика, но страдате ли от пронизителни S и T звуци? След това можете да намалите зоната между 6K и 8K. Със софтуера вие изведнъж имате възможността да превърнете вашите слушалки SteelSeries Arctis Nova в слушалките на вашите мечти.

Image
Image

Една слушалка за игри за всички платформи

През последните години виждаме все повече слушалки за игри, които са направени специално за определена платформа. По този начин функциите могат да бъдат изцяло фокусирани върху например PlayStation 5 и слушалките също си пасват по отношение на външния вид. Но ако имате няколко конзоли и компютър у дома, ще трябва да вземете няколко слушалки за игри.

За щастие, това вече не е необходимо с геймърските слушалки SteelSeries Nova Arctis. Новите слушалки в гамата са подходящи за всички платформи, включително вашия смартфон. И не е нужно да се притеснявате, че ще пропуснете специални функции, защото всички модели са напълно съвместими с Tempest 3D аудио от PlayStation 5 и Microsoft Spatial Audio за конзолите Xbox Series.

Image
Image

Игри през целия ден

Колко добре може да звучат слушалки за игри: ако искате да играете цял ден или вечер, важно е ушите или главата да не ви болят след половин час. Ето защо SteelSeries се погрижи слушалките почти да изчезнат от главата ви с новата линия геймърски слушалки.

Датският производител е използвал възглавнички за уши от мемори пяна за това, които се адаптират перфектно към формата на вашите уши и глава. В допълнение, форм-факторът също може да бъде коригиран, за да го персонализирате. Например, чашите за уши могат да се въртят, лентата за глава може да се регулира на височина и има също окачена лента за глава. Последното предотвратява горещи точки по главата ви, досада за много геймъри.

Ако също така искате да се разхождате без кабел със слушалките си за игри, SteelSeries Nova Arctis 7 е идеалният вариант. Този модел е напълно безжичен с живот на батерията от 38 часа и има всички видове настройки в обсега на самата слушалка. Можете дори да приемете обаждане на вашия смартфон между тях, защото можете да свържете слушалките за игри към две устройства едновременно чрез Bluetooth и безжичния ключ!

Нямайте търпение да получите един от моделите на SteelSeries Nova Arctis? Тогава имате късмет, защото и трите са незабавно налични и на конкурентни цени. Nova Arctis 1 има цена от 69,99 евро, Nova Arctis 3 струва 109,99 евро, а Nova Arctis 7 е топ моделът на цена от 199,99 евро.

Популярна тема