Това са едни от най-добрите слушалки за игра на RPG или MMO

Съдържание:

Това са едни от най-добрите слушалки за игра на RPG или MMO
Това са едни от най-добрите слушалки за игра на RPG или MMO
Anonim

Страхотно пространствено аудио за MMO и RPG

За да се насладите напълно на игрите си, имате нужда от добър чифт слушалки, които могат да донесат всички малки детайли до ушите ви. В това отношение сте попаднали на правилното място със Steelseries Arctis Nova Pro. С акустичната система Nova Pro слушалките за игри могат да издават по-чист звук от конкуренцията.

С 360 Spatial Audio вие не само чувате звука, идващ от драйверите, но сте напълно заобиколени от звука. Ако капки бавно се спуснат в тъмна пещера зад вас, вие наистина ще чуете този звук зад вас. Идеален за напълно потапящо изживяване в любимите ви ролеви игри и наслаждаване на майсторски саундтрак, но също така и за чуване на опасност от всички страни в MMO.

Това заобикалящо аудио изживяване не работи само на компютър със софтуера Steelseries. Arctis Nova Pro също поддържа Tempest Audio на PlayStation 5. Така че можете да използвате слушалките за множество платформи.

Разбира се, слушалките за игри не са завършени без микрофон. В случая на SteelSeries Arctis Nova Pro, той е отличен и ви позволява да комуникирате кристално ясно с вашата група по време на хаотично нападение.

Image
Image

Настройте според собствения си вкус

Един аспект, който наистина отличава Arctis Nova Pro от конкуренцията, е включеният GameDAC. Свързвате това малко устройство към вашия компютър или конзола и след това свързвате слушалките към GameDAC.

Както опитните аудиофили вероятно ще знаят, GameDAC гарантира, че вашата звукова карта във вашия компютър или конзола е прекъсната и всичко се контролира от устройството. Това означава, че няма да се безпокоите от шум и друг досаден шум, произвеждан от другите компоненти във вашия компютър или конзола.

Освен това, предимствата на GameDAC не спират дотук. С голямото въртящо се копче можете лесно да регулирате силата на звука и с натискането на един бутон можете да превключвате между две системи, които са свързани.

Ако не сте фен на звука на Steelseries Arctis Nova Pro, не се притеснявайте. С GameDAC имате достъп и до еквалайзер. Можете да регулирате силата на звука на лента над десет честотни ленти. Например, ако сте басист, можете да увеличите ниските честоти до насита.

Image
Image

Комфорт за часове игри

Слушалките могат да бъдат също толкова добри по отношение на звук и характеристики, но ако комфортът не е наред, няма да им се наслаждавате дълго. И това е особено важно, ако сте запален играч на RPG и MMO. И двата жанра са известни с факта, че можете да прекарате много часове в тях, дори наведнъж.

За щастие, със Steelseries Arctis Nova Pro не е нужно да се притеснявате, че имате главоболие или болки в ушите по време на тъмница или завладяващо търсене. Steelseries са направили всичко възможно, за да направят слушалките възможно най-удобни, както можете да прочетете в нашия преглед.

Благодарение на удобната каишка главата ви не докосва металната арка. Вместо това имате контакт само с меко, еластично парче плат. Междувременно ушите ви са разглезени с две меки кожени възглавнички за уши, които също така блокират много околния шум.

Image
Image

Изберете между кабелна и безжична

Steelseries изглежда отговаря на всички изисквания с Arctis Nova Pro, но също така дава на играча допълнителен избор. Слушалките се предлагат в два варианта, един с кабелна или безжична версия.

С кабелната версия никога не трябва да се притеснявате за батерията и е по-евтина, докато с безжичната версия имате известна свобода на движение. Не е нужно да се тревожите за батерията с безжичния Arctis Nova Pro. Steelseries не доставя една, а две горещи батерии със слушалките. По този начин можете да продължите да играете, докато другата батерия се зарежда в GameDAC.

И безжичната версия има още едно предимство в сравнение с кабелната версия: Активно шумопотискане. Така че, ако никога не искате да бъдете безпокоени от вашата среда и искате да бъдете напълно засмукани от света на RPG или MMO, тогава знаете коя версия да изберете.

Популярна тема