Най-добрите безжични слушалки за Nintendo Switch

Съдържание:

Най-добрите безжични слушалки за Nintendo Switch
Най-добрите безжични слушалки за Nintendo Switch
Anonim

Razer Barracuda X

Razer е добре позната марка, когато става въпрос за хардуер и аксесоари за геймъри. Това, че Razer Barracuda X са прилични слушалки за вашия Switch, може да не е голяма изненада. Просто трябва да включите ключ в USB-C порта и ще имате страхотни слушалки, които са хубави и леки и също така издържат дълго време, без да се налага да зареждате.

Но приятното докосване е, че Razer Barracuda X нямат поразителния геймърски външен вид, който използват много слушалки за игри. По този начин можете до голяма степен да се слеете с уличната сцена с тези слушалки. След това, разбира се, трябва да премахнете микрофона, в противен случай ефектът ще изчезне.

Image
Image

JBL Live 660NC

Забавен и разочароващ факт за Nintendo Switch е, че слушалките за игри не са много полезни. В резултат на типичен ход на Nintendo гласовият чат обикновено преминава през приложението Nintendo Switch Online на вашия мобилен телефон. В резултат на това свързването на микрофон към вашия Switch рядко е полезно (Fortnite е, доколкото знаем, единственото изключение, което прави гласов чат изцяло през самия Nintendo Switch).

Това означава, че ако вече имате една или две добри слушалки за неигри у дома, можете да ги използвате и за Switch. Ако не притежавате такъв, JBL Live 660NC може да си струва да обмислите.

Тези слушалки имат шумопотискане, могат да издържат 40 часа и могат лесно да превключват между различни устройства. Това го прави не само идеален за Switch, но и за превключване между Spotify и вашия Switch по време на дълго пътуване.

Image
Image

Razer Opus

Подобно на JBL Live 660NC, Razer Opus не е слушалка за игри, а просто добър чифт слушалки. С активното шумопотискане можете да се потопите в играта си. Батерията не издържа толкова дълго, колкото някои от другите слушалки в този списък, но 25 часа все още са повече, отколкото може да издържи вашият Switch, така че това не е особен проблем.

Възможен недостатък е, че слушалките са много по-скъпи както от Razer Barracuda, така и от JBL 660NC. Ако планирате да използвате слушалките за (почти) всичко, това може да не е проблем. Ако наистина търсите нещо само за вашия Switch, 185 евро може да са малко преувеличени в сравнение с други слушалки.

Image
Image

SteelSeries Arctis 1 Wireless

Steelseries Arctis 1 работи по същия начин като Razer Barracuda. Това означава, че използвате USB-C ключ за безжична връзка и следователно не трябва да използвате Bluetooth аудиото на самия Nintendo Switch. Това само по себе си няма много предимства, но означава например, че можете да играете в локален мултиплейър и пак да използвате слушалките си.

Що се отнася до самите слушалки, тук нямате грешно устройство. Arctis 1 използва същите драйвери като значително по-скъпите слушалки SteelSeries, така че сте на правилното място по отношение на звука. Слушалките също са хубави и здрави, което разбира се е удобно, ако използвате вашия Switch често на път.

Image
Image

Sony WH-1000XM4

Не е нужно да търсите далеч за похвала за Sony WH-1000XM4, XM5 или която и да е друга версия на флагмана на Sony за шумопотискане. Тази линия слушалки е известна с добър звук и добро шумопотискане от години. Със сигурност можем да препоръчаме тази линия слушалки за Switch, въпреки че и тук е приложимо, че ако търсите нещо, което да използвате изключително с вашия Switch, може да сте малко скъпи.

Между другото, по-скоро бихме препоръчали WH-1000XM4 (или по-ранен) пред по-новия WH-1000XM5 за използване с Switch. Звукът е с много подобно качество, но по-старите модели се сгъват и имат по-малък корпус. Ние наистина не казваме „не“на това, ако вече имаме Nintendo Switch в чантата.

Препоръчано: