Call of Duty Modern Warfare не може да се играе на PS5

Съдържание:

Call of Duty Modern Warfare не може да се играе на PS5
Call of Duty Modern Warfare не може да се играе на PS5
Anonim

Когато в момента стартирате Call of Duty Modern Warfare на PS5, може да получите съобщение за грешка. Това съобщение гласи, че правилните пакети с данни за играта не са инсталирани. Проблемът е, че всички опити за изтегляне на правилния пакет данни се провалят.

Activision е наясно с този проблем. Трудностите при инсталирането на пакети с данни на PS5 са изброени като „известен проблем“на страницата за поддръжка на издателя от месеци. Тази страница не е актуализирана от март и е под въпрос дали се работи по проблема.

Modern Warfare има много проблеми след интегрирането на Warzone в играта. Това изглежда е причината за този конкретен проблем. С всяка актуализация на Warzone и стартовия панел Modern Warfare, PlayStation изисква нов пакет с данни. Те се натрупват и става трудно да се разбере кои пакети с данни все още могат да накарат Modern Warfare да работи.

Modern Warfare 2 и Warzone 2 идват

Продълженията на Modern Warfare и Warzone ще бъдат пуснати тази есен. Modern Warfare 2 ще излезе в края на октомври и ако вярваме на изтичане на информация, Warzone 2 ще последва в средата на ноември. Надяваме се, че Activision може да избегне същите проблеми с тези две игри.

Популярна тема