Call of Duty Warzone се сбогува по зрелищен начин

Съдържание:

Call of Duty Warzone се сбогува по зрелищен начин
Call of Duty Warzone се сбогува по зрелищен начин
Anonim

Стрелецът е изключително популярен от стартирането на Call of Duty Warzone през 2020 г., но играта почти е към своя край. Activision и Infinity Ward работят върху Call of Duty Warzone 2. Вече беше официално потвърдено, че продължението ще бъде пуснато тази година и от тази седмица датата на пускане изглежда също е обявена.

Преди да се стигне дотам, феновете все още имат заслуга за Сезон 5 от оригиналната Call of Duty Warzone и Call of Duty Vanguard. Изглежда Activision иска да се сбогува с голям гръм и трясък. Кинематографичният трейлър за сезон 5 на Call of Duty беше показан и показва, че много легендарни злодеи на CoD се завръщат в играта.

Кои злодеи идват в Call of Duty Warzone?

За последния сезон на Warzone Activision не само има готови антагонисти от Vanguard. Трейлърът включва злодеи от дългата история на Call of Duty.

Например, Seraph от Black Ops 3 и 4, Menendez от Black Ops 2, Al Asad от Call of Duty 4: Modern Warfare и Rourke от Call of Duty Ghosts ще се появят във финалния сезон. Феновете на първия час могат да се насладят на идващото време. Не е нужно да чакаме дълго за актуализацията, защото сезон 5 започва на 24 август.

Популярна тема