Най-добрите стоки на Call of Duty за игра на война у дома

Съдържание:

Най-добрите стоки на Call of Duty за игра на война у дома
Най-добрите стоки на Call of Duty за игра на война у дома
Anonim

Cable Guys Call of Duty Warzone - Ghost

Много игри вече бяха пуснати в поредицата Call of Duty и през годините сме виждали много лица да минават покрай тях. Едно от най-известните му лица несъмнено е Ghost. Или добре, прочутата му балаклава, за да бъдем точни, с череп върху нея.

Вече винаги можете да имате популярния герой до себе си, когато играете Call of Duty Warzone или Vanguard. Ghost също така служи като удобна фигура след игра, която може да държи вашия контролер или смартфон. Тогава знаете, че вашите ценности са в надеждни ръце.

Image
Image

Call of Duty Change Mug - Evergreen Nuketown

Подобно на героите, видяхме много карти да идват и си отиват от пускането на първата игра Call of Duty. Докато някои нива са ужасени, няколко са били възприети като класически. Помислете например за емблематичния Carentan, Crash от Call of Duty 4: Modern Warfare и разбира се Nuketown.

Последната карта вече е виждана в няколко игри на Call of Duty и това е така, защото нивото е много популярно. Ако Nuketown също има топло място в сърцето ви, тогава Call of Duty Change Mug - Evergreen Nuketown е страхотна покупка. На пръв поглед чашата изглежда като „стандартна“чаша Call of Duty, но когато налеете гореща напитка в нея, чашата ще покаже истинското си лице.

Image
Image

Call of Duty Раница с тигър със значка

Сега, когато блокирането почти приключи, най-накрая можем да излезем навън и да изживеем дейности отново. Но, разбира се, трябва да сте добре подготвени, за да тръгнете на път. В края на краищата не искате да разберете по средата на пътуването си, че нямате храна или напитки със себе си и че пристигате до местоназначението си гладни и жадни.

Следователно не е излишен лукс да вземете добра раница със себе си на път. И ако искате да направите това със стил, тогава Call of Duty Tiger Badge Backpack е идеалното решение. Следователно с тази здрава раница сте подготвени за всичко. При условие, разбира се, че носите необходимите консумативи.

Image
Image

Call of Duty Military Pattern Snapback

Температурите са доста ниски в момента, така че е полезно да се уверите, че всяка част от тялото ви се поддържа добре и топла. Сега това често не е проблем за вашия торс, ръце и крака, но главата често се пропуска.

Можете, разбира се, да си сложите дебела шапка, но като фен на Call of Duty можете също така да поддържате главата си топла със стил с тази военна шапка Snapback. Освен това получавате четири различни лепенки, за да персонализирате дизайна по ваш вкус.

Image
Image

Call of Duty Black Ops Digi Camo Wallet

Днес много хора плащат със своя смартфон или дори със своя смарт часовник. Понякога изглежда, че ние в Холандия сме забравили, че парите в брой все още съществуват. Но не е лоша идея винаги да държите няколко банкноти в евро в джоба си, защото никога не знаете кога ПИН кодът е повреден или батерията на вашия смартфон пада.

За да съхранявате спретнато парите, имате нужда от добър портфейл, който, ако е възможно, не може да бъде откраднат лесно. С портфейла Call of Duty Black Ops Digi Camo Wallet не е нужно да се тревожите за това. Благодарение на камуфлажния модел портфейлът ви е практически невидим.

Популярна тема