Топ 5 на най-добрите игри за игра с монитор с крива 1000R

Съдържание:

Топ 5 на най-добрите игри за игра с монитор с крива 1000R
Топ 5 на най-добрите игри за игра с монитор с крива 1000R
Anonim

Мониторите с крива 1000R се огъват значително и ви потапят два пъти повече в света на играта, така да се каже. И все пак имате повече предимство с една игра, отколкото с друга. Ето защо ние изброяваме петте най-добри игри, които можете да играете, ако имате монитор с крива 1000R.

Call of Duty Warzone

Започваме с Call of Duty Warzone. Battle Royale на Activision върви добре от месеци и се радва на огромна популярност. Концепцията вече не е тайна за никого: това е шутър от първо лице, в който трябва да сте последният, който стои с вашия екип.

Заглавието просто не е създадено за екран с крива 1000R в това отношение. Тъй като екранът е добре настроен към ъгъла на гледане на очите ви, можете да превключите при най-малката част и да убиете опонента си. Нека си признаем: при състезателни стрелби подобна функция просто ви дава предимство. Особено се вижда при MSI MPG Artymis 343CQR, който също се радва на изключително висока честота на опресняване.

Image
Image

Assassin's Creed Valhalla

Най-новата Assassin's Creed, AC Valhalla, също се радва на настройка UltraWide. Това ви позволява да се потопите три пъти повече в стара Англия. Впечатляващите гледки с резолюция 1440p изглеждат още по-впечатляващи. Всъщност е като да си на виртуална ваканция.

Играта изглежда фантастично и с добър монитор с крива 1000R скоро сте по-близо до изображението. Когато старата Англия се свие малко по-близо до лицето ви, това е усещане за очите ви, така да се каже. Особено, когато разполагате с компютър от висок клас, който може да издърпа всички функции с лекота.

Image
Image

Cyberpunk 2077

Въпреки че Cyberpunk 2077 стартира в доста развалено състояние на повечето платформи, на компютъра все пак му се размина. Всеки, който има компютър от висок клас, може да играе на компютъра по фантастичен начин. Все пак можете да пренесете това изживяване на следващото ниво в режим UltraWide. Тогава наистина е сякаш се разхождате в Night City.

Особено защото играта е от първо лице, вие сте напълно засмукани от света. Извивката в комбинация с перспективата от първо лице ви засмуква в света, сякаш. Единственият недостатък на Cyberpunk 2077 е, че менютата не винаги работят добре с UltraWide екран, но това вероятно е грешка, която полското студио все още отстранява.

Image
Image

Resident Evil Village

Тъй като екран с "перфектната извивка" осигурява оптимално изживяване в света на играта, заглавие на ужасите, разбира се, не трябва да се пропуска в списъка. Следователно Resident Evil Village е чудесен пример за игра, която трябва да опитате с екран като MSI MPG Artymis 343CQR. Играта буквално ви поглъща в тесните коридори на замъка, защото все още можете да видите екрана с крайчеца на окото си.

Следователно бягството от изключително високата лейди Димитреску е невъзможна задача. Поне ако не бягате достатъчно бързо в играта. От друга страна, феновете изглежда дори не искат да избягат от високата съпруга вампир. Още повече причина да се насладите на голям екран, който ще ви въвлече още повече в света на Village.

League of Legends

Накрая, разбира се, има неизменната компютърна игра League of Legends. Разбира се, изключително популярният MOBA се радва на предимствата на UltraWide монитор. Най-впечатляващото в това е, разбира се, че имате много по-добър преглед в хоризонталното пространство.

Това показва предимство в играта, особено когато играете в Bottom или Top Lane. След това имате повече преглед, когато някой иска да започне изненадваща атака. Без да местите камерата си, можете да видите по-голямата част от нея по ширината, което ви позволява да реагирате по-бързо. Единственият недостатък е, че миникартата изисква завъртане на главата.

Тази статия е в сътрудничество с MSI.

Популярна тема