Всички актуализации на сезон 6 на Fortnite с един поглед

Съдържание:

Всички актуализации на сезон 6 на Fortnite с един поглед
Всички актуализации на сезон 6 на Fortnite с един поглед
Anonim

Финал на нулева криза

Ако сте инсталирали последната актуализация за сезон 6, можете да играете мисията за един играч от финала на Zero Crisis. Тук можете да видите, че агент Джоунс и Фондацията са затворили Нулева точка в голяма каменна кула. Тъй като двамата затвориха Zero Point, голям импулс се пусна през целия остров Fortnite, премахвайки всички съвременни технологии и връщайки картата в праисторически времена. Сезон 6 се нарича още "Primal". Много подходящо, ако погледнете как изглежда картата сега.

Image
Image

„новата“папка

Въпреки че картата на Fortnite все още има оригиналната си форма, целият остров е влязъл в контакт с древната природа поради ударната вълна Zero Point. Например, средата на картата от Сезон 6 е напълно обезцветена в оранжево и частите в района са се превърнали в праисторически села.

В центъра на острова е голямата каменна кула, в която се помещава Фондацията за контрол на Нулевата точка. Тази каменна кула се нарича още Spire и около нея има старо село. Тъй като картата влезе в контакт с праисторически аспекти, се появиха нови места, като Colossal Crops и Boney Burbs. Тези забележителности са изцяло вдъхновени от праисторическите времена. Ако се впуснете в краищата на праисторическия район, ще откриете кулите пазители, които са защитени от мистериозни сили.

Лобито на Fortnite от сезон 6 също беше засегнато от ударната вълна, която донесе част от красивата зелена природа в контакт с праисторическите времена и следователно стана оранжев цвят.

Нови оръжия

С новия сезон на Fortnite идват нови оръжия. Например, в Сезон 6 можете сами да правите нови оръжия от технология, която не е била засегната от ударната вълна Zero Point. Например можете да изработите първични оръжия с големи щети като първичната пушка, прецизни оръжия като револвера, а също и мощни лъкове и стрели като огнения лък и металния лък.

Освен това, стари оръжия като Pump Shotgun се завърнаха. Това е било в Трезора дълго време и сега се завръща в Сезон 6. Това оръжие може да се намери като нормално, рядко, епично и легендарно оръжие. Сводестият револвер също се връща.

Image
Image

Боен пропуск за сезон 6

Най-големият спектакъл на нов сезон на Fortnite разбира се е Battle Pass. Например в Сезон 6 Battle Pass ще намерите нови скинове за агент Джоунс, Лара Крофт, Тарана, Раз, Клак, Рейвън и Убиец от шпил. Освен кожата Spire Assassin от ниво 100, всички кожи имат различни варианти. Например кожата на Лара Крофт има три варианта, които загатват за различни стилове на игрите на Лара Крофт от последните години. Агент Джоунс също има няколко варианта на своя костюм, а Рейвън, емблематична супергероиня на DC, също се появява в най-новия Battle Pass с някои хубави варианти. В допълнение към тези кожи, вие също ще намерите различни емоции, стикери, планери, кирки и други!

Освен това беше изпуснат намек, че нова кожа на известния футболист Неймар младши ще бъде пусната през следващите седмици. Това най-вероятно е част от Battle Pass, тъй като тази улика е включена в скинове на Battle Pass за сезон 6.

Image
Image

Дивите животни във Fortnite

На картата на Fortnite са се случили праисторически времена. Когато се замислите за онова праисторическо време, се сещате и за странни и диви животни. Fortnite се погрижи за това в сезон 6.

По този начин можете да укротите злите вълци, което може да ви помогне да победите враговете в играта. Можете също така да вземете пилета, които можете да летите, което намалява щетите от падане. Можете също така да ловувате тези животни, така че да събирате материали, за да правите нови неща. Чисто нов аспект, който прави Fortnite много по-вълнуващ от просто изграждане на стени.

Image
Image

Бункерни сандъци

Островът Fortnite не е напълно унищожен. Редица жители бяха добре подготвени за ударната вълна. Например в тайните бункери има важни сандъци, които можете да намерите, наречени сандъци с бункери. Тук можете да намерите мощни оръжия като ракетна установка или други мощни оръжия.

С напредването на сезон 6 нови подобрения ще бъдат отключени под формата на оръжия или надстройки, като нов комплект колела за кола, което ще ви позволи да излизате извън пътя и да излизате извън пътя. Тези надстройки могат да бъдат намерени и в сандъците с бункери.

Image
Image

Fortnite Сезон 6

Fortnite Сезон 6 е една от най-големите актуализации досега. Има много нови актуализации, на които можете да се насладите. Можем да очакваме още повече зрелища от новия сезон през следващите седмици.

Планирате ли да играете последния сезон на Fortnite? Кажете ни в коментарите!

Популярна тема