Най-добрите безплатни игри за PS5 - Насладете се безплатно

Съдържание:

Най-добрите безплатни игри за PS5 - Насладете се безплатно
Най-добрите безплатни игри за PS5 - Насладете се безплатно
Anonim

Стаята за игра на Astro

Първата игра в този списък е последваща мисъл. Astro's Playroom е предварително инсталирана на всяка конзола PlayStation 5, изцяло цифрова или не, и следователно напълно безплатна. Играта има за цел да ви запознае по-добре с новите функции на конзолата от Sony, но има много намигвания към миналото на PlayStation. Освен това, това е прекрасно приключение с най-сладкото малко роботче, създавано някога. Така че заглавие за игра!

Image
Image

Ракетна лига

Игра, която съществува от известно време, е Rocket League. Играта вече стартира през 2015 г. на PlayStation 4, PC и Xbox One, но може да се играе и на новите конзоли като PS5. Играта ви позволява да "играете футбол" с коли, задвижвани от мощни ракети. Осигурява интензивни и забавни мултиплейър мачове, като колите се стрелват по целия ви екран, преследвайки топката. Целта разбира се е да вкарате повече от опонентите си и това е забавно вече повече от пет години!

Image
Image

Destiny 2

Ако сте повече стрелец, тогава трябва да започнете с Destiny 2. Играта на Bungie беше направена безплатна за всички преди известно време и може да бъде изтеглена от PlayStation Store точно така. Имайте предвид, че най-новото съдържание от Destiny 2 не е безплатно, а се състои от платени добавки. Безплатната версия на играта Destiny 2: New Light се състои само от съдържанието от първата година на играта. За всичко останало плащате малко, но след това имате и страхотна игра с планина от съдържание, на което казвате U.

Image
Image

Genshin Impact

В областта на ролевите игри, PlayStation 5 също има необходимите безплатни игри. Например, можете да започнете с Genshin impact, ролева игра с отворен свят, която излезе безплатно през 2020 г. Играта стана изключително популярна за кратко време след пускането си и бързо спечели милиони играчи. В Genshin Impact вие избирате персонаж и роля, които да съответстват, и можете да работите с до четирима играчи от седемте нации на Тейват. Играта все още няма официална версия за PS5, но можете да започнете безплатно с версията за PS4, която работи при 60 fps поради актуализация.

Image
Image

Fortnite

Разбира се, в списъка с най-добрите безплатни игри за PS5 една игра не трябва да липсва и това е Fortnite. Играта ви позволява да се състезавате с и срещу други в света на онлайн игрите от години и да правите най-готините неща. Играта се поддържа активно от разработчика Epic Games с редовно ново съдържание, като тоалети, оръжия и напълно нови светове. Например, в момента можете да се докопате до The Mandalorian, The Predator и по-известни герои, включително някои от членовете на Marvel's Avengers и скоро The Flash на DC идва в играта.

World of Tanks

Бихте ли предпочели да пропълзите в резервоар? Тогава има добри новини и за вас. World of Tanks може да се играе и на PS5 и можете да го направите безплатно. Играта ви изправя срещу други играчи от цял свят, за да видите кой танк е най-силен. С арсенал от танкове можете да започнете с големи карти, които варират значително. Веднага след като спечелите в играта, винаги можете да започнете с нови надстройки за вашия танк или дори да спестите за изцяло нов танк. Разбира се, можете също да похарчите няколко истински пенита в играта, за да поставите резервоара под управлението малко по-бързо. Нека най-добрият танк победи!

Image
Image

Rogue Company

Ще продължим да стреляме известно време, защото безплатната игра Rogue Company също е за това да довършите вашите опоненти. С един от четиринадесетте Rogues ще работите в екипи от четирима играчи на различни арени. Целта е да вгорчите живота на опонентите си. Правите това в различните режими, наречени Разрушаване, Зачеркване и Извличане. Един път се биете, за да взривите нещо, а другият път трябва да попречите на някой да избяга с цел. Игра, която абсолютно трябва да играете!

Image
Image

Call of Duty Warzone

Една от най-играните безплатни игри в момента е Call of Duty Warzone. Дори не е необходимо да имате Call of Duty: Modern Warfare, за да започнете с тази игра. Играта се върти само около едно нещо и това е да се застрелвате, напълно в стила на Battle Royale. Без (силни) оръжия ще бъдете пуснати на арена, която е пълна с неща. Това са оръжия, но също така и друго оборудване, което да ви поддържа жив по-дълго. Арената става все по-малка и по-малка, така че в крайна сметка всички играчи трябва да се придвижат към центъра. Който оцелее, зависи от чистите умения.

Image
Image

Разрушаване на магията

Жанрът Battle Royale е добре представен в безплатните игри. Spellbreak е, точно като Fortnite и Call of Duty Warzone, Battle Royale игра, в която се състезавате срещу други играчи. Подобно на своите връстници, играта има арена, която е пълна с мощни оръжия, до които трябва да се докопате. С тези оръжия можете да довършите опонентите си с чиста магия. Играта има малко по-различен подход, който я прави интересна.

Image
Image

Apex Legends

Последната безплатна игра, която споменаваме в тази специална игра, е Apex Legends. Играта съществува от известно време, но все още се актуализира и се играе страстно. Играта Battle Royale от Respawn Entertainment ви позволява да започнете с до 20 отряда от трима души или 30 дуета. На острова трябва да търсите оръжия, за да довършите противниците си бързо и ефективно. Отборът или дуото, което е последно, печели. Междувременно арената също става по-малка в тази игра и излизането навън може да бъде фатално.

Популярна тема