Fortnite може да получи сътрудничество с рапъра Eminem

Съдържание:

Fortnite може да получи сътрудничество с рапъра Eminem
Fortnite може да получи сътрудничество с рапъра Eminem
Anonim

Fortnite е имал множество сътрудничества с големи изпълнители в миналото. Рапърът Травис Скот и певицата Ариана Гранде изнесоха концерт в играта. Сега изглежда, че е ред на Еминем. След като играчите на Fortnite откриха този уикенд, че само музиката на изпълнителя се пуска по радио ICONS, започнаха спекулации сред играчи и фенове в Twitter.

Засега това сътрудничество остава спекулация, тъй като създателите на Fortnite и Eminem все още не са казали нищо за него. В миналото често сме виждали намеци за нещо във Fortnite по странен начин и тези закачки почти винаги получават опашка. Изглежда неслучайно, че изведнъж не могат да се чуят други изпълнители по радиото.

Повече сътрудничество по пътя към Fortnite

Миналата седмица акаунтът на Fortnite в социалните медии също обяви, че предстои сътрудничество с анимето Dragon Ball. Ще видим какво предлага това сътрудничество за играчите на играта на 16 август, но може да бъдат предоставени някои скинове и мисии с аниме тематика.

Fortnite наистина не е склонен към сътрудничество, защото миналия месец също видяхме, че актьорът Джон Сина има кожа в играта. Миналата седмица всички видове кожи на Marvel се върнаха в магазина и в момента Indiana Jones и Dark Father също са достъпни чрез Battlepass.

Популярна тема