Най-добрите безплатни игри за Xbox Series X, които можете да играете в момента

Съдържание:

Най-добрите безплатни игри за Xbox Series X, които можете да играете в момента
Най-добрите безплатни игри за Xbox Series X, които можете да играете в момента
Anonim

Halo Infinite (мултиплейър)

Ако кажете Xbox, тогава наистина не можете да пренебрегнете серията Halo. Игрите Halo са прикрепени към платформата от пускането на оригиналния Xbox. Halo Infinite беше пуснат миналата година като най-новата част. За собствениците на Xbox Series X едва ли има по-добро време да се запознаят с поредицата шутъри от първо лице.

Това е така, защото мултиплейърът на Halo Infinite е безплатен за изтегляне. Това ви дава достъп до всички карти, оръжия и режими на игра, които са в играта. Освен това играта се актуализира редовно със събития и идват нови карти. За да започнете с режима на история на Halo Infinite, всичко, което трябва да направите, е да платите или да се регистрирате за абонамент за Xbox Gamepass.

Image
Image

Call of Duty: Warzone

Call of Duty Warzone е кралската битка, която излезе едновременно с Call of Duty Modern Warfare през 2019 г. Оттогава, с всяка нова игра на Call of Duty, която излезе след това (Call of Duty Black Ops Cold War и Call of Duty Vanguard) получи нови актуализации. В Call of Duty Warzone 150 играча могат да се състезават едновременно, за да бъдат последният останал.

От време на време играта получава нови карти или режими на игра. Тези актуализации също са безплатни. Микротранзакциите ви позволяват да купувате козметични артикули и добре познатия боен пропуск.

Image
Image

Ракетна лига

Спортните ентусиасти също могат да започнат с безплатна игра. Поне доколкото футболът, баскетболът и хокеят с коли могат да се разглеждат като спортове. Никой мач не е еднакъв и като работите добре заедно на терена, можете да стигнете дълъг път. Играта е лесна за възприемане, но за да можете да правите най-готините трикове, ще трябва да практикувате много. Rocket League излезе през 2015 г. и веднага стана много популярна. Хиляди играчи все още играят игра всеки ден.

През септември 2020 г. играта стана достъпна за всички безплатно. И това не е всичко, защото Rocket League също използва различни платформи. Това означава, че всеки може да играе мачове в Rocket League, независимо дали имате Xbox, PlayStation, PC или Nintendo Switch.

Image
Image

Destiny 2

Bungie, студиото зад бившите игри Halo, пусна новата си игра Destiny през 2014 г. Продължението Destiny 2 беше пуснато през 2017 г. и е безплатно за игра от 2019 г. Подобно на Halo, Destiny 2 е шутър от първо лице с елементи на научна фантастика. В играта можете да изпълнявате мисии заедно с други играчи, където трябва да извлечете най-доброто от себе си срещу вражески извънземни, или можете да се състезавате срещу други играчи в различни карти и режими на игра в мултиплейър.

Въпреки че основната игра е безплатна за игра, разширенията също са налични. Без да плащате, можете да посетите всички местоположения, да завършите плейлисти с мисии и да използвате режимите за мултиплейър. Платените DLC и сезонните пропуски също добавят сюжетни линии, оръжия и нови класове. Най-новото DLC, Witch Queen, ще бъде пуснато през февруари. Така че сега е страхотно време да се потопите в света на Destiny 2.

Brawhalla

Време е за бойна игра в този списък с безплатни игри за Xbox Series X. Тази игра много напомня на поредицата Super Smash Bros. Точно както в Super Smash Bros, в Brawhalla трябва да нанесете щети на опонента си, за да можете да го нокаутирате от арената. Това прави играта идеална парти игра, за да предизвикате и разбира се да победите приятелите си.

Всяка седмица в Brawhalla, 9 герои в ротация от общия списък от 54 са достъпни безплатно. Другите герои трябва да бъдат закупени, за да се използват. Можете да направите това с награди в играта или като ги купите с пари. Освен това играта е кръстосана игра между различни платформи.

Image
Image

Fortnite

Тази игра няма нужда от представяне, разбира се. Милиони играчи вече са се запознали с тази кралска битка игра, когато тя стана изключително популярна след пускането си. С анимационния стил и много козметични артикули, Fortnite привлече много широка публика.

Fortnite все още е успешен през 2022 г. В края на миналата година разработчикът Epic стартира най-новата си глава: Flipped. Тази актуализация донесе нови локации и герои в играта. Fortnite е напълно безплатна за игра. Само микротранзакциите за получаване на нови кожи и известния боен пропуск с козметични артикули струват пари.

Warframe

Шутърът от трето лице Warframe съществува от 2013 г. и също беше пуснат за Xbox Series X/S през април 2021 г. В Warframe можете да изпълнявате мисии заедно с 3 други приятели, което прави играта идеално кооперативно изживяване. Играта също така има някои ролеви елементи, като надграждане на вашия Warframe. В допълнение към кооперативните мисии има и опцията да имате битки играч срещу играч и да видите кой е най-добрият в това.

Чрез наградите в играта почти цялото съдържание в играта, като оръжия и козметика, може да бъде закупено безплатно. Въпреки че в някои случаи това може да отнеме известно време. Има и опцията да харчите реални пари в магазина, за да получите тези артикули по-бързо.

Image
Image

Apex Legends

Завършваме този списък с безплатни игри за Xbox Series X с друга Battle Royale игра. Apex Legends, от разработчика Respawn зад игрите Titanfall, отговаря за тази игра. Уникалното за Apex Legends в сравнение с други игри Battle Royale е, че героите имат уникални способности, които могат да се използват тактически.

В допълнение към режима Battle Royale, миналата година играта получи и режим арена. Тук отбори от трима се състезават в Team Deathmatch. Играта се актуализира редовно с нови сезони, които добавят ново съдържание, като нови герои и оръжия.

Популярна тема