Destiny 2 получава кросоувър с Fortnite и Fall Guys

Съдържание:

Destiny 2 получава кросоувър с Fortnite и Fall Guys
Destiny 2 получава кросоувър с Fortnite и Fall Guys
Anonim

Destiny 2 вече може да се играе и през Epic Games Store. За да отпразнуват, Epic и Bungie обявиха ново партньорство, отбелязвайки най-популярните игри от двамата издатели.

Например, героите на Destiny Командир Завала, Икора Рей и Ексо Непознат ще се появят във Fortnite и ще има специална карта. Просто по-често се случва да има кросоувър в популярната игра Battle Royale.

Това, което е много по-уникално, е, че кожите на Fortnite ще се появят в Destiny 2. Warlock ще може да се облича в комплект броня, базиран на The Drift, Titans могат да избират Black Knight, а Oblivion ще бъде достъпен за Hunters.

В допълнение, кожи от Destiny 2 ще се появят във Fall Guys. Какво точно, малко се знае за това в момента и повече информация ще се появи по-късно.

Ново разширение за Destiny 2

В допълнение към партньорството с Epic, Bungie обяви още нещо по време на специално събитие Destiny 2 Showcase. Научнофантастичният шутър получава нов експанжън под формата на Lightfall. Разширението ще стартира на 28 февруари 2023 г.

С Lightfall играчите не само ще получат достъп до ново приключение, съсредоточено около новия злодей Калус, но и нови подкласове. Всеки, който поръча предварително Lightfall и Season Pass, веднага ще получи екзотичната автоматична пушка Quicksilver Storm.

Популярна тема