Компанията трябва да спре продажбите на лицеви панели за PS5

Съдържание:

Компанията трябва да спре продажбите на лицеви панели за PS5
Компанията трябва да спре продажбите на лицеви панели за PS5
Anonim

Уебсайтът за персонализирани лицеви панели за PS5 беше онлайн от известно време и даде възможност на клиентите да поръчат предварително напълно различен външен вид за PlayStation 5. Оказа се, че Sony не подкрепят това. Уебсайтът, който преди това промени името си на CustomizeMyPlates.com, анулира всички предварителни поръчки и спря продажбите.

Sony щеше да ангажира адвокати, за да спрат уебсайта. Ако продажбите бъдат прекратени и предварителните поръчки са анулирани, Sony няма да води дело. Тъй като продавачът трета страна не слуша това, поръчките вече се анулират. Всеки, който е поръчал, трябва просто да получи парите си обратно.

Image
Image

Плаци за PS5 лесно взаимозаменяеми

От известно време беше ясно, че PlayStation 5 ще получи взаимозаменяеми предни панели. Самата Sony обаче все още не е предприела никакви стъпки за пускане на други модели на пазара. Следователно не беше изненадващо, когато продавачите трети страни предложиха свои собствени варианти. Мислеха, че могат да направят умен ход.

Сега пускането на PlayStation 5 е само на няколко седмици от нас. Конзолата ще бъде пусната в САЩ на 12 ноември и е планирана за Холандия седмица по-късно, на 19 ноември. Тук в нашия преглед можете да проверите къде все още може да се предлага PS5. Coolblue, например, започва продажбата много по-късно.

Популярна тема