Актуализация - Sony ще представи PS5 монитори и слушалки следващата седмица

Съдържание:

Актуализация - Sony ще представи PS5 монитори и слушалки следващата седмица
Актуализация - Sony ще представи PS5 монитори и слушалки следващата седмица
Anonim

Актуализация - Sony ще представи нови продукти следващата седмица

Слухът за Том Хендерсън се оказва верен. Sony обяви чрез социалните медии, че ще има демонстрация на нови продукти на 28 юни. Издателят не е разкрил конкретно кои продукти можем да очакваме, но е много вероятно това да са монитори и слушалки за игри, които са специално направени за PlayStation 5. Шоуто ще започне в 23:00 холандско време.

Image
Image

Оригинална публикация

Sony е на път да представи два специални монитора за игри INZONE. Те биха били изключително подходящи в комбинация с PlayStation 5. Съобщава се, че мониторите имат специални функции, които са възможни само в комбинация с PlayStation 5. Например, Auto HDR Tone Mapping и Auto Genre Picture Mode биха били изключителни.

Има обаче редица разлики между двата монитора. Един от мониторите има 4K резолюция с честота на опресняване 144Hz. Другият монитор има 1080p резолюция, но след това има 240Hz честота на опресняване. След това и двете се предоставят с VRR поддръжка и имат само 1ms време за реакция чрез ниска латентност.

Монитори за игри PS5 по време на състояние на игра

Кога точно Sony ще покаже екраните, все още не е ясно. Има обаче слухове за ново състояние на играта, което може да се появи преди края на юни. Слуховете гласят, че Sony ще разкрие датата на излизане на God of War Ragnarok преди края на месеца и че предстои нова актуализация за Gran Turismo.

Добавете към това новия хардуер, който е изключително подходящ за PlayStation 5 и всичко изглежда, че Sony има нещо планирано. Дали това наистина е така, предстои да видим през следващите дни.

Тази публикация е актуализирана на 22 юни 2022 г.

Популярна тема