Tiny Tina's Wonderlands стана златен

Съдържание:

Tiny Tina's Wonderlands стана златен
Tiny Tina's Wonderlands стана златен
Anonim

Gearbox Software, разработчикът на играта, обяви тази новина в Twitter. Геймърите познават Tiny Tina от серията Borderlands, която също идва от конюшнята на Gearbox.

В отделен туит Мат Кокс, творчески директор на Tiny Tina's Wonderlands, коментира предизвикателството да се разработи играта по време на пандемията от коронавирус.

Както при другите игри Borderlands, в Wonderlands ще избирате от един от няколко класа. Това са Brr-Zerker, Clawbringer, Spellshot, Graveborn, Spore Warden или Stabbomancer. Всички класове имат различни уникални способности. Освен това има и многокласова система, която позволява комбинирането на всяка от тези две роли.

Tiny Tina's Wonderlands съдържа елементи от отворен свят

Също така беше обявено по-рано, че картата на надземния свят е пълна с тайни мисии. Освен това ще можете да откриете различни странични карти, всяка със собствена история. Така че си струва да изследвате. В допълнение, играта гарантира екшън, както сме свикнали от заглавията на Gearbox, и вие също ще можете да играете Tiny Tina's Wonderlands с приятели в кооперация!

Tiny Tina's Wonderlands излиза на 25 март за PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S и PC.

Популярна тема