DLC плановете Tiny Tina's Wonderlands са разкрити

Съдържание:

DLC плановете Tiny Tina's Wonderlands са разкрити
DLC плановете Tiny Tina's Wonderlands са разкрити
Anonim

След излизането на Tiny Tina's Wonderlands ще има още четири спада на съдържание. Всички те се предлагат отделно, но можете също да ги закупите заедно със Season Pass или Chaotic Great Edition на играта. Всяко падане добавя подземие и шеф към играта.

Можете да ги намерите в Dreamveil Overlook, в къщата на гадателката Веспер. Поглеждайки в нейните огледала на мистерията, ще се озовете в новите подземия. Ако победите шефа там, можете да спечелите легендарна плячка. Освен това, след пускането на дроп, всяка седмица ще става достъпна по-трудна версия на новия бос, така че наградите също да стават все по-добри и по-добри.

Когато завършите падане на съдържание, нивата и босът на това падане също се добавят към Chaos Chamber. Това прави финала на Tiny Tina's Wonderlands все по-малко предсказуем.

Също нов клас в Tiny Tina's Wonderlands DLC

При четвъртото и последно падане на съдържание, нов клас също ще бъде добавен към играта. Все още не е разкрито какъв клас е това. Известно е, че той носи свой собствен Class Feat, свои собствени умения за действие и ново дърво на уменията.

Като последната част на DLC има пакет козметика. Този се нарича Butt Stallion Pack и е посветен на героя Queen Butt Stallion. В пакета има десет елемента.

Любопитно ли ви е защо Tiny Tina's Wonderlands трябва да бъде на вашия радар? Прочетете основните причини да закупите играта тук.

Популярна тема