Tiny Tina's Wonderlands получава кръстосана игра на всички платформи

Съдържание:

Tiny Tina's Wonderlands получава кръстосана игра на всички платформи
Tiny Tina's Wonderlands получава кръстосана игра на всички платформи
Anonim

Коя платформа използвате отдавна е проблем за феновете на мултиплейър игрите, особено ако искате да играете с приятели. Все повече и повече игри получават crossplay, но за съжаление това все още не е стандарт. Но Tiny Tina's Wonderlands ще го предлага на всички платформи от стартирането, каза шефът на Gearbox Ранди Пичфорд в Twitter.

Crossplay ще бъде наличен и на PlayStation. Това е поразително, защото когато Borderlands 3 получи тази функция, собствениците на PlayStation бяха оставени настрана. Това може да е свързано с разходите, които PlayStation начислява на разработчиците, за да могат да играят заедно с други платформи. Какво е различно сега не е ясно.

PlayStation кръстосана игра е възможна и за Borderlands 3

Изглежда възможно Borderlands 3 също да получи кръстосана игра на PlayStation. Когато попитан от фен дали тази игра вече може да се играе на различни платформи, Pitchford отговаря с напомняне, че това вече е възможно. Той вижда добавянето на PlayStation като неизбежно.

Малко след като Pitchford обяви кръстосаната игра за Tiny Tina's Wonderlands, той също помоли за търпение, когато играта стартира. Той казва, че функцията може първоначално да е свързана с технически проблеми.

Никоя от платформите не е проектирана с мисъл за кръстосана игра. Беше свършена много работа, за да работи, но според Пичфорд това все още е до голяма степен неизследвана територия. Той също така ни напомня, че стартираната игра не може да се сравнява с контролираните тестове.

Популярна тема