5-те най-добри предложения за PS5 в момента

Съдържание:

5-те най-добри предложения за PS5 в момента
5-те най-добри предложения за PS5 в момента
Anonim

Страната на чудесата на малката Тина

Ако търсите хубава ролева игра за PS5, която можете да играете сами или заедно, Tiny Tina's Wonderland е абсолютно задължителна. Това е красива екшън игра от градския капан Gearbox и ще се хареса на всеки фен на Borderlands. В момента играта се предлага в няколко онлайн магазина само за три десетки. За игра, която продължава около 15 до 20 часа, това е страхотна цена. Готови ли сте да съберете голяма плячка, да разбиете враговете си на пух и прах и да използвате добре дървото си на умения?

Поръчайте това 2K заглавие сега за по-малко от три палатки

Оценка: 8 (преглед)

Image
Image

Kena: Bridge of Spirits - Deluxe Edition

Това е поразително: версията за PS5 е по-евтина от версията за PS4, но това често се случва с Nedgame. Както и да е, тази красиво изглеждаща PS5 игра вече е налична физически за 38 евро и това е страхотна цена за момента. Играта веднъж беше 25 евро в магазина със синия човек, но след това беше разпродадена за нула време. Ако все още не сте играли играта и харесвате платформъри, тогава тази игра определено е за вас!

Вземете Kena: Bridge of Spirits сега само за 38 евро

Оценка: 7 (преглед)

Image
Image

Deathloop

Харесвате ли да постигате осем цели в рамките на 24 часа? Тогава Deathloop е вашата игра par excellence. Играта вече се продава само за 28 евро и за това получавате много креативно заглавие. Не ги виждаш всички така. Това е нещо като Dishonored с пистолети. Елементът на изненада е във факта, че всеки ден се нулира, така че губите всичко, включително убитите цели. Така че трябва да намерите начин да излезете от този цикъл и да убиете всички цели навреме. Освен това можете да откраднете нечии сили веднага щом го убиете. Така че конкурентна цена, за да се насладите на това.

Deathloop е по-малко от 28 евро (втора ръка дори по-малко)

Оценка: 9 (преглед)

Image
Image

The Pathless

Само за два долара имате игра, която може да не е много забележима по отношение на заглавието, но със сигурност си заслужава да се играе. В The Pathless вие се разхождате с лък и стрела и трябва да спасите света от тъмно проклятие. Играта е доста трудна по отношение на пъзелите, така че ще трябва да внимавате. Това, което също е хубаво е, че играта има отворен свят, така че можете да изследвате всякакви неща. Играта продължава само около четири часа, но това прави цената идеална сега!

Можете да получите играта за два долара в клон на GameMania.

Оценка: 7.5 (преглед)

Image
Image

LEGO Star Wars: Сагата Скайуокър

Ако искате забавна ежедневна игра на PlayStation 5, изберете LEGO Star Wars! Тази игра струва още 44 евро в Amazon и съдържа няколко филма от Междузвездни войни, през които да преминете, сам или с някой друг. Играта изглежда красива и е в пъти по-добра от предишното издание на LEGO Star Wars. Само имайте предвид, че ще трябва да прекарате доста часове в тази колекция, ако наистина искате да получите всичко от играта. Така че 100 процента. Но тогава това е добра инвестиция!

Вземете играта най-евтино тук, за по-малко от 44 евро

Оценка: 9 (преглед).

Популярна тема