Поток: XGN и DavincStyleGames ще играят кооперативно в Tiny Tina's Wonderlands

Съдържание:

Поток: XGN и DavincStyleGames ще играят кооперативно в Tiny Tina's Wonderlands
Поток: XGN и DavincStyleGames ще играят кооперативно в Tiny Tina's Wonderlands
Anonim

Гледайте втория поток тук

Пропуснахте ли второто предаване на живо на Tiny Tina's Wonderlands? Гледайте потока сега в нашия Twitch канал!

Актуализация - Пригответе се за втория поток

Ние не се придържаме към едно предаване на живо на Tiny Tina's Wonderlands в XGN, защото заедно с DavincStyleGames отново се потапяме в лудата история на Тина за Bunkers & Badasses. В четвъртък, 31 март, ще започнем отново на живо в канала XGN Twitch в 18:30 ч. Така че не пропускайте цялото действие и превключете към забавно кооперативно предаване на живо!

Гледайте потока

С DavincStyleGames ще започнем грандиозното приключение с кооперативно предаване на живо в Twitch канала на XGN. Точно както предишните игри от Gearbox Software, Tiny Tina's Wonderlands е идеална за игра с най-добрите ви приятели.

В играта, лудата Tiny Tina има готово още едно ново приключение от Bunkers & Badasses - Borderlands версията на Dungeons & Dragons. Така че този път можете да се подготвите за средновековно приключение, пълно с въображаеми създания, опасни светове, експлозивни заклинания и много, много плячка.

Потокът на живо в петък вечер ще започне в 18:30 ч. в нашия собствен канал в Twitch или можете да разгледате вградения поток по-долу. По време на потока можете да очаквате много екшън и забавни моменти, независимо дали това е заради играта или неувереността на играчите. Поток, който не искате да пропуснете. Така че елате и се забавлявайте заедно с долуподписания, Luuc и специален гост от редакторите!

Запалете всичките си въпроси за Tiny Tina's Wonderlands

Освен че можете да се насладите на всички събития в потока, можете, разбира се, да зададете и всичките си въпроси. Например, ако искате да научите повече за новата класова система или какво е подготвила Tiny Tina за играчите, задайте всичките си въпроси по време на предаването на живо. Ще се видим в петък!

Тази статия е в сътрудничество с 2K Games.

Популярна тема